Mi jut először eszetekbe a MÁV-ról? Mi a véleményetek róla?
Késések, stressz, idegesség.
(Minden nap vonatozok.)
24: A filmet nem láttam, de tervben van a megnézése. Persze, semmi nem biztos, ha akkor nem dobom ki a számot, talán akkor se lett volna semmi lényegében más, mint ahogy lett, sőt, talán rosszabb lett volna, és utána minden pénzemet válóperes ügyvédre kellett volna költenem. :)
Rég elengedtem a dolgot, sok hasonló helyzettel együtt. Nem is a lány miatt vagyok szomorú, hanem amiatt, hogy ma már nem sok lehetőség van ilyen módon ismerkedni.
#25 tudom javasolni a filmet mert jó és látványos film, függetlenül hogy 2002-ben készült. Sosem lehet tudni, az amit írsz pedig a legrosszabb eset hogy válóperes ügyvédre ment volna el minden pénzed. Az biztos viszont hogy semmi sem történik véletlenül.
Manapság már nem egyszerű ismerkedni élőben, személyesen mert sok lány, nő tolakodásnak veszi az ilyen formában történő kezdeményezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!