Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi jut először eszetekbe a...

Mi jut először eszetekbe a MÁV-ról? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

#MÁV, vélemények
2023. dec. 19. 01:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%

Lassúság.

Vélemény: Egészet átalakítani, felelősöket kirúgni.

2023. dec. 19. 02:20
 2/26 anonim ***** válasza:
68%
Pánikroham
2023. dec. 19. 03:49
 3/26 anonim ***** válasza:
65%
3 alkalomból 2x van valami esemény. Több órás késések, elakadás Pest előtt több órára... Csak végszükség esetén ülök magyar vonatra már.
2023. dec. 19. 04:03
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést a késésért!
2023. dec. 19. 05:09
 5/26 anonim ***** válasza:
50%

Színvonaltalan szolgáltatás.

Ez igaz az állomásokra, a járműparkra, a személyzetre, a pontosságra. Mindenre. Nincs olyan része amire azt tudnám mondani hogy na ez így jó, ennek ilyennek kell lennie.

2023. dec. 19. 05:38
 6/26 anonim ***** válasza:
66%
Fertő
2023. dec. 19. 08:18
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Mininum fèl óra késés
2023. dec. 19. 08:27
 8/26 anonim ***** válasza:
78%

Én önmagában a vonatot szeretem,meg van a varázsa.Az utasközönség esetleges nem megfelelő viselkedéséről nem a MÁV tehet.

Utoljára másfél éve vonatoztam kb.3 hétig napi 70 oda,70 vissza km-t,volt egy munkánk vidéken.Minden nap volt valami,leállás,késés,40-es szakasz,képtelen volt időben elindulni a Keletiből,a célállomástól kellett menni busszal 3 megállót,de legtöbbször lekéstük a csatlakozást,busz elment,mehettem gyalog az esőben,szélben.

Aztán ugyanitt lett újabb munkánk,de akkor már kocsival jártam le,kevesebbet kerestem,de nem érdekelt,de még egyszer ezt a MÁV vircsaftot nem csinálom végig.

Tehát megbízhatatlan,lassú.

2023. dec. 19. 09:14
 9/26 anonim ***** válasza:
78%

Az, hogy szeretem az új vonatokat, főleg az emeleteset. Van, ahol a pályafelújitások révén tudták csökkenteni a menetidőt (Sülysáp-Budapest). Sűritették a járatokat is. Sok helyen szépen felújították az állomást. Szóval én sok pozitivumot is látok.

Persze sok probléma is van, ami miatt az egész MÁV átszervezést, reformot igényelne.

2023. dec. 19. 09:26
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Késés. Gimis koromban napi szinten vonatoztam. Ha valami miatt siettem volna, akkor tuti hogy késett vagy kimaradt a járat. Pl szalagavató, vagy érettségi, emlékszem hogy alapból ideges voltam erre még a vonat sem volt képes normálisan jönni. (Pedig direkt korábbiakkal mentem volna, de még így sem sikerült normálisan odaérnem.)
2023. dec. 19. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!