Van vki aki még 30 évesen otthon lakik a szüleivel pedig már családra vágyik csak sajnos még egy kapcsolat se akar összejönni neki?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 17:56
11/21 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok de köszi 😁
2023. dec. 19. 11:58
12/21 anonim válasza:
Bakker azthittem a kezdetektől hogy férfi a kérdező
13/21 A kérdező kommentje:
Egy pasitol nem gáz H ennyi idősen otthon lakik de egy nőtől elvárt H ennyi idősen legyen gyereke meg ne otthon lakjon. Vagyis nem az H elvárt hanem sztem egy nő főleg 30 évesen már a saját életét elne a kis családjával vezetné a háztartást stb stb. Persze mindig vannak kivételek de legtöbben sztem így éreznek. De sajnos már nagyon más világ van. Hiába szerettem vna már gyereket ha átvertek és azóta még normális kapcsolat se akar összejönni.
2023. dec. 19. 14:43
14/21 anonim válasza:
"Elsőnek legyen egy hitel mentes saját kecód"
Szerintem az emberel 99%-ban előbb van nője mint kecója. Ők hogy kapnak rajtengedélyt? :D
15/21 anonim válasza:
Ha 30 vagy akkor feltehetoen mar 6-7 eve dolgozol valamit. Mivel otthon laksz, igy tudtal felretenni es most mar vehetnel fel az onero melle hitelt egy lakasra.
Tudom hogy 1 fizetesbol nem egyszeru hitelt fizetni es meg a hazat is fenntartani, de allhat a haz uresen is ameddig nincs senkid.
16/21 anonim válasza:
A sógorom is így van, csak őt felszedni kellene mert nehezen megy a flörtölés pedig szép fiú
17/21 A kérdező kommentje:
Itt vagyok 😁🤣
2023. dec. 29. 07:13
18/21 anonim válasza:
Inkább élj a szüleiddel, mint úgy mint én barom.
12 éve albérlet..félre tenni semmit nem tudtam, ja de egy kocsira aztán ennyi.Hatalmas
19/21 anonim válasza:
18!
\
És ezért ki a hibás, vagy mit hibáztatsz, a szüleidet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!