Fiúk,férfiak! Milyen lányokra/nőkre figyeltek fel pozitív értelemben?
Külsőre nyilván az eseteim, ami egyéni dolog.
Belsőre viszont a humor, megbízhatóság, feminin kedvesség vonzó kombó.
Külsőre nincs nagy elvárásom. Ne legyen igénytelen meg nyilván én se vagyok egy nagy darab így ne legyen 160 centihez 100 kiló.
Belsőre is csak annyi, hogy ne legyen bunkó. Szeretem ha sokat mosolyog. Illetve természetesen legyen hűséges.
Én se vagyok egy nagy was ist das szóval csak annyit várok el amennyi tőlem is elvárható.
Sokat mosolyog, megnyerő személyiségű.
A nevetés, pozitív hozzáállás bárkit megszépít.
Hát, szoktam nézni nagy kamerás oldalakon nőket, és azoknak van hatalmas nézettségük, akik folyton mosolyognak, pozitívak, kreatívabbak.
Rengeteg olyan lány van, aki csak búskomoran ül, sértődött arckifejezéssel, ideges, elég természetellenes hatást kelt.
Ők hamar kiesnek onnan.
Igènyes (nem 2 mèrettel kisebb ruhákat hord, nincsennek 10 centis sas karmai, nem narancssárga a feje az alapozótól), nem c, nincs gyereke
Belső: nem parasztos, szèpen beszèl
Az ideális nő 80cm magas és kocka a feje.
Miért?
Mert így szopás közben a sört a fejére tudom tenni.
:) ;)
Nem dumál túl sokat,nem agresszív(le tudja vezetni értelmes módon)van egy alap műveltsége,tud kommunikálni,amit elvár mástól,azt ő is betartja.
Külsőre öltözhet egyszerűen is(farmer,sportcipő,póló pl) csak ne legyen igénytelen,szájhigiéniára odafigyel,a szép körmök tetszenek még,főleg ha hosszú,festett.Maga a testalkat,arc meg viszonylag széles skálán mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!