Gáz vagyok emiatt?
Nem, nem vagy gáz. Nekem is van két nyelvvizsgám angolból, persze valamennyit nekem is kopott a tudásom. Én is félnék bevállalni angolos munkát. De átismételni, felfrissíteni bármikor fel lehet, szóval nem vész el.
Az, meg hogy buliztál egyetemistaként, ne bánd. Éltél legalább, fiatal vagy. Egyetemistaként én nem szórakoztam csak tanultam és tanultam. Görcsös voltam. Lazítottam volna egy kicsit, ha visszamehetnék az időbe :)
Nem, egyáltalán nem vagy gáz. Ha pedig mégis, akkor én is, mert velem ugyanez a helyzet, csak én nem jutottam el angolból a c1-es szintre. Nyelvszak miatt nem volt már erőm az angolra is koncentrálni.
Ha neked kell az angol, akkor foglalkozol vele, de nem kell azt gondolni, hogy ez mekkora gáz, mert nem az. Más egy nyelvet sem beszél.
Dehogy vagy gáz. Középsuliban megcsináltam a középfokú B2 komplex nyelvvizsgát angolból aztán azóta úgy kikopott, hogy max egy alapfokra lenne elég a tudásom. Angol szöveget fordítani azt nagyon jól tudok de angolul beszélni, írni már okoz nehézségeket.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy akkor se voltam egy nagy dumás, csak nyomtam magamból a bemagolt szövegeket szóbelin, habár ha kellett akkor azért tudtam angolul rizsázgatni. Ez ma már nem nagyon megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!