Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem lehetne hogy most már mi...

Nem lehetne hogy most már mi is jól éljünk és ne csak a tévében lássuk hogy élnek a gazdagok?

Figyelt kérdés
Láthattuk már sok műsorban hogy élnek a gazdagok,hogy szórják a pénzt,hogy milliókat költenek plasztikai műtétekre,ruhákra,táskákra stb.Nem lehetne hogy most már ne csak nézzük hanem megtapasztaljuk milyen gazdagnak lenni?31/F

2023. dec. 15. 10:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
Ja igen, tudom, sok az alkoholista is, a drogos is, meg a tv néző is... sok a hülye! De ezeknek úgy kell, meg is érdemlik.
2023. dec. 15. 11:13
 22/32 anonim ***** válasza:
82%

De akkor még nem kell ilyen kérdéseket feltenni, ha te magad tudod az okot. Legyél te az egyik, aki kilép, és változtatni fog. Vagyunk már páran, de még mindig 2/3-ad a birka többség.

És nem értik, hogy ha szidják, meg a cikkek alatt kommentelnek agresszív stílusban, hogy milyen a műsor, azzal is nézettséget generálnak. Igénylik ezt. Olyan kommentet érdekes módon sosem látok, hogy "na basszus, de jó nekik, hogy ilyen gazdagok, nagyon irigylem. Mit kellene tennem, hová menjek, hogy nekem is sikerüljön?" Mert ehhez nagyon fejlett belső izomzat kell. Mikor bevallod magadnak, hogy sz@r vagy, semmit nem értél el. És van vele dolog rendesen. A mocskolódó kommenteket, kérdést, másokra kivetítést fél perc alatt megfogalmazzák az emberek. Ennyi a gond.

2023. dec. 15. 11:52
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Ki az a hülye, aki ezeket a műsorokat nézi? Ha nem lenne nézettségük ezeknek a vackoknak, levennék a műsorról. Én most téli sportversenyeket nézek, meg szoktam tudományos ismeretterjesztőt.
2023. dec. 15. 12:15
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Lineáris tévét ma már szinte csak a nyugdíjasok néznek vagy a 40+ korosztály, aki még nem ismeri a VOD-ot vagy a korából adódóan fél a neten fizetni a tartalomért."

Tudsz mondani 4500 Ft alatt stabil internet szolgáltatást Budapesten, ami munkára is alkalmas? Ennyit fizetek TV + telefon + internet csomagra. Ha van olcsóbb, lehet, hogy vevő leszek rá, és nem fog kelleni a tévé.

2023. dec. 15. 12:20
 25/32 anonim ***** válasza:
93%

"Én Orbán Viktor helyében válaszút elé állítanám a két nagy kereskedelmi tévét.Vagy normális műsorokat adnak,vagy nem sugározhatnak többet műsort."

Hát én inkább Orbán Viktort állítanám válaszút elé: Vagy végre elkezd az ország és a magyarok érdekében dolgozni, vagy eltakarodik az anyjába.

2023. dec. 15. 12:37
 26/32 A kérdező kommentje:
Ezek után azon se csodálkozhatnánk ha Mc Hawer és a Teknő töltené meg 3-szor egymás után a Puskás Arénát.
2023. dec. 15. 12:42
 27/32 anonim ***** válasza:
93%

#16:

Nem, haver, a Hal a tortán marhára nem a finom ételecskékről szólt, hanem arról, hogy idióta barom hülyegyerek módjára viselkedtek az asztalnál felnőtt emberek. Erről szólt, semmi másról.

2023. dec. 15. 12:46
 28/32 A kérdező kommentje:
Cirkusz már megvolt,elég is volt belőle,mostmár jöhet a kenyér.
2023. dec. 15. 12:55
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt az a mondás hogy kenyeret és cirkuszt a népnek,csak fordítva kellett volna.Több kenyér és kevés cirkusz nem pedig sok cirkusz és kevés kenyér.
2023. dec. 15. 12:58
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
És érdekes hogy cirkuszra mindig van pénz pedig az drágább mint a kenyér.
2023. dec. 15. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!