Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha van egy társaság, ahol...

Ha van egy társaság, ahol valaki nagyon csinos a többi miért nem dicséri meg?

Figyelt kérdés
Adott egy csoport, ahol sok nő van, akik nem annyira adnak magukra, viszont van egy személy aki, nagyon csinos és ad a megjelenésére. Miért nem dicsérik meg,azt aki csinos? Miért egymást dicsérik?
2023. dec. 12. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Jó kérdés, ezért véreznek ezek a dolgok.. :( talán féltékenyek, irigyek, így mutatják ki nemzetszésüket, vagy ha tényleg nem adnak magukra, nem is érdekli őket..
2023. dec. 12. 20:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy úgy gondolják, hogy ő úgyis hallja eleget.
2023. dec. 12. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
SOHA nem azt dicsérik meg, aki jól néz ki.
2023. dec. 12. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Miért ne dicsérhetnék egymást? Nem biztos, hogy mindenki ugyanazt a személyt tartja csinosnak. Na meg miért járna a csinosságért feltétlenül dicséret? Pláne ha nagyrészt a testi adottságokon múlik.

Gondolom, te vagy az a személy, nagyon csinosnak tartja magát, a többieket pedig igénytelennek, és várná a dicséreteket.

2023. dec. 12. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:
35%

Ez olyan mint nálunk a nők családi összejövetelkor.

Csak nálunk a "milyen sokat fogytál" a szlogen.

Még akkor is mikor az adott nő térfogata megduplázódott.

Vagy:

ne zabálj már annyit, mert már így is saját gravitációs meződ van.

Utóbbi esetben valószínűleg évekig nem beszélnének.

Ettől megnyugszanak mindenki boldog, az egyén pedig megállapítja, bár hízott 30 kg 1 év alatt, de észre sem vették rajta... Ezért zabál tovább.

2023. dec. 12. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Irigység szerintem. Vagy a személye miatt nem kedvelik a nőt, ezt nem tudhatjuk. Amit leírtál így túl általános.

Én mindig megdicsérem a nőtársaimat ha valami tetszik rajtuk vagy ha úgy gondolom, hogy biztatásra önbizalom erősítésre van szüksége.

Ha én nem dicsérek meg valakit egyáltalán, akkor

-nem tetszik a stílusa

-nem kedvelem

-nem vagyunk olyan viszonyban, hogy közvetlen legyek

-okot adott rá, hogy távolságot tartsak tőle.

Az nálam nem játszik, hogy tőlem szebb ezért irigykedem, mert engem inkább inspirál, de sok nőnél alap sajnos, hogy arra vágyik, mindenkitől szebb legyen ezért nem dicséri meg azt aki tőle szebb.

2023. dec. 12. 21:20
 7/14 Noren1989 ***** válasza:
19%
Tàn a falu ri1banca nem érdemel több megbecsülést, de ez csak tippppppppppp.
2023. dec. 12. 21:20
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Nekem például egyáltalán nem jönnek be a nőies, a többség által csinosnak mondott ruhák, úgyhogy én sose dicsérek olyat, aki így öltözködik. Lehet, hogy mások szerint csinos, de nekem egyáltalán nem tetszik mondjuk a kiskosztüm, a szoknya, a magassarkú meg a blúz. Ha ebből indulsz ki, én se adok magamra, idézőjelesen.

De ha bejön valamelyik kolléganő, akin aranyos póló van, vagy ilyesmi, akkor igenis mondom, hogy ú de jó, meg milyen jól áll. Akkor is, ha a csiniruhás meg megsértődik.

2023. dec. 12. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Ennyi erővel mindenkiben van valami pozitív tulajdonság; ha nem a külseje, akkor más. Te mindenkit egyesével megdícsértél a csoportból?
2023. dec. 12. 21:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam dicsérni ha valami tényleg tetszik.
2023. dec. 12. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!