Miert nezi le a semmilyen csaj azt aki ad.magara ?
Tegyuk fel ,van egy kisse pocakos ,combos leanyzo 0smink es egyszeru hetkoznapian feloltozve .
Van a masik csaj.
Sportos jo alaku ,sminkeli magat de csak bizonyos hatarok kozott meg nem sok !
Imqd oltozkodni vagany-csinos es nagyon apolt .
Az elso csajnak is ugyan annyi tartala az egesz ,de helyette idegbajos lesz ha a masik lany veletlen a kozelebe kerul es inkabb el megy onnan .
Mi lehet a baja az elso csajnak a masikkal ? Nem is bantotta !!!n31
Kérdező, a rosszindulat nem külsőtől függ. Tudom ez egy sablon szöveg de ez az igazság. Vannak egyszerű kinézetű emberek, akik lenézik ha valaki nem egyszerű (talán irigyek), de olyanok is, akiket nem zavar az, ha a más sminkel/vagány a stílusa/minden évben új frizurája van/sportol, fitt stb.
De ez a másik oldalról is igaz. Vannak olyan vagány, szép csajok, akik lenézik az egyszerűbb társaikat, vannak akik elfogadóak.
Én speciel egyszerű tetoválatlan lány vagyok, semmi piercing, sosem festettem be a hajam sem, tehát "semmilyen" csaj vagyok. (De azért nem vagyok igénytelen)
Volt, hogy megvető pillantásokat kaptam ezért, míg mások elfogadtak. Ha más sminkel, testékszere van, tetovált, kocka hasa van engem nem zavar. Volt már olyan normális ismerősom is, aki a szöges ellentéte volt nekem, mégis jól kijöttünk egymással.
Annak, hogy mi lehet az oka, amire gondolsz, miért vannak előítéletes emberek, nem tudom. Lehet, hogy az a csaj már sok negatív tapasztalatot szerzett a vagány, sportos csajok felől, mert őt is megítélték, ezért lett előítéletes, lehet, hogy irigy legbelül, nem tudom.
Mert egy szánalmas kis irigy senki.
Ezt akartad olvasni?
---
Komolyra fordítva a szót: azt állítod, hogy a dekoratív csaj nem szólt be a kevésbé dekoratívnak (gondolom, a "nem bántotta" ezt akarja jelenteni), de ugye tudod, hogy nem csak szavakkal kommunikálnak az emberek...? Arckifejezések, gesztusok, testhelyzet. Például ha valaki úgy bámulja a másikat, hogy látszik az arcán az undor/lenézés, az igenis idegesítő és sértő tud lenni a másiknak.
De ez csak egy feltételezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!