Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne tudjon...

Mit tegyek, hogy ne tudjon nekem írni, az ismerősöm,aki állandóan le húzza az energiám?

Figyelt kérdés

Állandóan írogat, és én nagyon nem szeretem ezt. Nem szeretném le tiltani, hogy ne vegye haragra, viszont nagyon jó lenne, ha végre nem tudna írni nekem {Soha többé} mit tegyek? Légyszives segítsetek, mert nagyon le húzza az energiám

Elnézést a helyes írási hibákért, és a rossz kategóriáért

2023. dec. 10. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha messenger, akkor ott tudod némítani, az nem tiltás, de nem fogja neked folyton mutatni az alkalmazás. Nekem is van ilyen ismerősöm, hiába mondtam neki, hogy sok, nem fogta fel, némítottam. Néha ránézek, akkor ott a számtalan videó, kép, megosztás, amit küld, időm sincs végignézni. Ritkán ír valami fontosabbat is, arra reagálok.
2023. dec. 10. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le nyugodtan, nem fog ertesitest kapni rola. Max furcsalja, h nem olvasod es valaszolsz az uzenetekre.

Vagy ha van akaraterod, akkor csak ignoralod a givasokat, olvasatlanul torlod az uzeneteket.

Ha van tököd, akkor pesig csak megmondod, h ne keressen, mert ez es ez.

2023. dec. 10. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne reagálj rá, csak látványosan későn. Válaszolj 24 óra múlva vagy még később, akkor is csak pár szóval, vagy egy emoji-val. Ebből majd megérti idővel, hogy a figyelmet, amiért az egészet csinálja, tőled nemigen kapja meg.
2023. dec. 10. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
De miért félsz tőle, hogy haragudni fog? Hiszen nem akarsz vele beszélgetni, akkor vélelmezem, hogy nem akarsz vele találkozni sem többet, meg kapcsolatot tartani. Egyszerűen legyél nyílt és őszinte: mond meg neki, hogy nem tudod ezt a beszélgetést folytatni, nem kell megmagyarázni meg semmi ilyesmi, főleg ha csak lehúz. Nekem is volt ilyen ismerősöm, végül letiltottam, sokkal jobb nélküle az életem és a lelkiállapotom. Ha nem a legjobb barátod, közeli rokonod, stb, akkor aztán meg végképp nem kell azon lamentálni, hogy mit fog érezni, valószínű ő sem gondolkodik azon, hogy Te mit érzel, ha lehúz.
2023. dec. 10. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább ezt személyeseb kellene megbeszélni vele, hogy vegyen vissza magából.
2023. dec. 10. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:

De eletben nem faraszt vagy nincs jelen? Ha igy erzel, az a jo, ha sertodes lesz es orihari, mert kulonben parazitakent marad az eletedben.

En voltam mar ilyen irogato ismeros, de en sertodtem meg szerencsere.

2023. dec. 10. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Volt, akinek megírtam, hogy ne haragudjon, de én nem érek rá ilyen megosztás üzeneteket olvasgatni. Nem is érdekelnek, meg nagyon elfoglalt vagyok. Terhemre van, hogy a kéretlen üzenetek között keresgéljem az érdemit.

Ne írjon, csak ha sürgős, személyes közlendője van.

2023. dec. 10. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne írjon, de nem akarod tiltani? Mégis mi értelme ennek?

MOndd meg neki, hogy hagyjon békén, vagy szimplán ignoráld. Nekem is van ilyen, mostmár, ismerősöm, aki minden hó végén küld egy sms-t, hogy kölcsönkérjen egy keveset. Egszerűen ignorálom. A regény egyre rövidebb, de standard jön az sms minden hónapban. Nem válaszolok és kész. Majd megunja

2023. dec. 10. 12:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Az én ismerősöm, soha nem unja meg a folyamatosan irogatást, mindt ha be lenne szó szerint programozva erre
2023. dec. 11. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:

A Messengeren tudod a beszélgetéseket némítani vagy archiválni. Egyik sem törlődik, az archivált teljesen más "mappába" is kerül, tehát külön oda kell kattintanod, ha látni akarod, a némított marad az eredeti helyen, de nem fogja jelezni az alkalmazás, ha ír neked a némított ismerős, csak félkövéren látod majd a beszélgetést. Egyiket sem fogja tudni a másik fél, ha beállítottad.

Ha ez az alkalmazás, akkor ezek valamelyikével meg tudod oldani a problémát. Ha más alkalmazás, akkor is lehet hasonló funkció.

2023. dec. 11. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!