Mit tegyek, hogy ne tudjon nekem írni, az ismerősöm,aki állandóan le húzza az energiám?
Állandóan írogat, és én nagyon nem szeretem ezt. Nem szeretném le tiltani, hogy ne vegye haragra, viszont nagyon jó lenne, ha végre nem tudna írni nekem {Soha többé} mit tegyek? Légyszives segítsetek, mert nagyon le húzza az energiám
Elnézést a helyes írási hibákért, és a rossz kategóriáért
Tiltsd le nyugodtan, nem fog ertesitest kapni rola. Max furcsalja, h nem olvasod es valaszolsz az uzenetekre.
Vagy ha van akaraterod, akkor csak ignoralod a givasokat, olvasatlanul torlod az uzeneteket.
Ha van tököd, akkor pesig csak megmondod, h ne keressen, mert ez es ez.
De eletben nem faraszt vagy nincs jelen? Ha igy erzel, az a jo, ha sertodes lesz es orihari, mert kulonben parazitakent marad az eletedben.
En voltam mar ilyen irogato ismeros, de en sertodtem meg szerencsere.
Volt, akinek megírtam, hogy ne haragudjon, de én nem érek rá ilyen megosztás üzeneteket olvasgatni. Nem is érdekelnek, meg nagyon elfoglalt vagyok. Terhemre van, hogy a kéretlen üzenetek között keresgéljem az érdemit.
Ne írjon, csak ha sürgős, személyes közlendője van.
Ne írjon, de nem akarod tiltani? Mégis mi értelme ennek?
MOndd meg neki, hogy hagyjon békén, vagy szimplán ignoráld. Nekem is van ilyen, mostmár, ismerősöm, aki minden hó végén küld egy sms-t, hogy kölcsönkérjen egy keveset. Egszerűen ignorálom. A regény egyre rövidebb, de standard jön az sms minden hónapban. Nem válaszolok és kész. Majd megunja
A Messengeren tudod a beszélgetéseket némítani vagy archiválni. Egyik sem törlődik, az archivált teljesen más "mappába" is kerül, tehát külön oda kell kattintanod, ha látni akarod, a némított marad az eredeti helyen, de nem fogja jelezni az alkalmazás, ha ír neked a némított ismerős, csak félkövéren látod majd a beszélgetést. Egyiket sem fogja tudni a másik fél, ha beállítottad.
Ha ez az alkalmazás, akkor ezek valamelyikével meg tudod oldani a problémát. Ha más alkalmazás, akkor is lehet hasonló funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!