Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi jut eszedbe arról a szóról,...

Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy Magyarország?

Figyelt kérdés
Akár egy szóban, akár több mondatban.

2023. dec. 8. 20:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%
Sok proli
2023. dec. 8. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Menekülj amíg nem késő!
2023. dec. 8. 21:01
 13/29 anonim ***** válasza:
60%

5. Hát így baromi könnyű, ha minden alád volt rakva. :)

Nekem pont ellenkezőleg van, én mennék is innen.

2023. dec. 8. 21:18
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélküliség, rabszolgaság
2023. dec. 8. 22:00
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenélők vállalkozása.
2023. dec. 8. 22:13
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom minek hívjam, viszont ez a mentális: volt egy amerikai galériatulajdonos férfi, aki hideg vízzel leslaggolt egy hajléktalan nőt a tél közepén, mert a nő a galériája előtt ült le. (a nő asszem kórházba is került)

Erre a pszichopata viselkedésre a világ minden táján felháborodtak az emberek, és tobbezren lehúzták a férfi galériájának az értékelését a neten.

Érted; szolidaritás, empátia, emberség...

De mi volt a magyarok reakciója, amikor elért ide is a hír? Bevédték a palit, felcsillagozták a galériáját, a nő halálát kívánták, hiszen miert pont oda ült??? Minek él egyáltalán egy hajléktalan? Csak rontja a városképet.

Ez átitatja az egész nemzetet. Az emberek nagy része úgy van vele, hogy "ha szegény vagy, halj meg. Ha kisebbség vagy, halj meg. Ha van benned bármi, amivel negatívan logsz ki a sorból, halj meg. Ha beteg vagy, halj meg. Ha rossz neked, hát legyen mégrosszabb, senki sem érdemel empátiát."

Tényleg nem tudom minek hívjam ezt. Szadizmus?

2023. dec. 9. 01:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy "meeeeeeeeeegbünhőőődtee...."
2023. dec. 9. 02:05
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

Sztem kicsit túl van tolva az hogy mennyire szar ország vagyunk... látnatok Koszovót vagy moldovat

Én pl azt szeretem mo-ban hogy sok művész és tudós kikerült innen arányaiban és Bp belvárosa gyönyörű

2023. dec. 9. 02:16
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

18

Igen művész és tudós kikerült innen. Szó szerint, mert itthon nem becsülték őket. Külföldön tudtak csak érvényesülni.

2023. dec. 9. 03:40
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
A feudalizmus fellegvára. Magyarország hátra megy, nem előre. Többszáz évet.
2023. dec. 9. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!