Mi volt a legdurvább, legabszurdabb privát üzenet, amit itt kaptatok?
Felnőtt párkapcsolatok kategóriában szoktam leggyakrabban válaszolni, ott válogatott gyöngyszemeket kapok a megkeseredett, ismerkedésben szerencsétlen férfiaktól és a kanosaktól.
Nekem már az is abszurd, amikor valaki egy kétmondatos válaszomra, amiből tényleg nem derül ki belőlem semmilyen fontos dolog sem belsőleg, sem külsőleg, már azt írja, hogy szimpatikus vagyok neki és ismerkedne. De ez még a leglájtosabb eset.
Többször talált meg mindenféle fetisiszta... bőrkabátos, harisnyás, nőket magassarkúban vonulni nézegetni akaró, használtbugyi-kuncsorgó... és akkor is tovább nyomultak, amikor megírtam, hogy nem válaszolok több üzenetre, meg nem érdekel az elmebajuk. A magassarkúfetisiszta pasas konkrétan leidiótázott, amiért nem akartam neki pénzért magassarkúban pózolni.
Vannak azok, akik kb. minden 4. posztnál elküldenek boldog-boldogtalannak egy olyan kérdést, hogy "Bocsi, tudom, offtopic... de szereted az análszexet? / normális szerinted egy kapcsolatban a szájbaspriccelés?" stb.
De a legdurvábbakat mindig a szerencsétlenkedő férfiaktól kapom. Hogy engem b...on meg egy teherautónyi tripperes kanc...ny, amiért nem vagyok vele hajlandó dugni, vagy mert nem hiszem el, hogy vele életében egy nő sem volt kedves soha kicsi gyerekkorában sem. Hogy én hazudozom arról, milyen férfiakkal volt kapcsolatom, mert minden nő egy pénzéhes hipergám r...c. Hogy én nem felelek meg a kívánalmainak, de majd meggondolja magát, mert kellene már egy p...i. Amikor ugyanaz a férfi akar szobára hívni, aki egy másik kérdésre adott válaszom miatt mindenféle igénytelen putris k...nak elmondott, amiért nem borotválom csupaszra a p...mat. Hogy szakítsak a barátommal, és szopjam le, mert ő ezt már megérdemli, amiért eddig nem vert nőt. Meg volt az is, aki burkoltan, de azért elég egyértelműen lehülyézett, aztán felháborodott, hogy ezek után nem akarok ismerkedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!