Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább, legabszu...

Mi volt a legdurvább, legabszurdabb privát üzenet, amit itt kaptatok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 7. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
6%

#8 Ne haragudj, de én is rád támadtam volna.

Ugyanis attól még hogy te csak egy "kicsit" nyomod hozzá az ajtót az én autómhoz, az én autómon lehet, hogy egy kib.szott nagy karc lesz, ami az autó fényezésén k.rvára meglátszik. Ennek a javítása 60.000 forintról indul, plusz az utánajárás, bosszúság és időveszteség.

Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a te kocsidon is az ajtó éléről lepattan a festék, ami azt fogja eredményezni, hogy pár év mulva elkezd gusztustalan módon rohadni.

Persze akik ilyenekre nem figyelnek, azoknak a fenti dolgokról fogalmuk sincs, vagy nem is érdekli őket. Ennél fogva aki ilyet csinál anélkül, hogy észrevenné és elismerné, hogy hibázott, sokat elárul a saját önző életszemléletéről, tájékozatlanságáról, igénytelenségéről.

Egyáltalán ne csodálkozz azon, ha valaki ezért rád támad, ugyanis te támadtál rá először, még akkor is, ha az ostobaságod miatt nem is vetted észre.

2023. dec. 8. 09:35
 12/24 A kérdező kommentje:

Tök jó lenne, ha nem offolnád szét a topicot, köszi.

2023. dec. 8. 09:46
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Jobb alsó sarokban van a jelentés gomb.
2023. dec. 8. 09:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Legabszurdabb:

egy 32 éves fazon, bár lehet, hogy bot volt, írt, hogy nagyon szívesen lenne a sugar d*ddy-m. Ah, ezt még leírni is émelyítő volt... Nem volt gyomrom végigolvasni a mini esszét, de komolyan hosszú sorokon át részletezte a fantáziáját.

Legdurvább:

egy srác barátkozni, írogatni akart velem (ő is ezt állította), én meg az elején, nyílt lapokkal játszva, írtam, hogy írogatásban benne vagyok, de párkapcsolatot nem neten szeretnék kezdeni. Látszólag elfogadta. Majd 2-3 levélváltással később követelőzni kezdett, hogy márpedig, de, én menjek fel szépen hozzá Pestre találkozni. Még akkor is rendes voltam vele, amikor szóltam, hogy az nem úgy megy Covid közepén, érettségi előtt, hogy vidékről csakúgy felbumlizok egyedül Pestre. Ő meg fröcsögni kezdett, hogy szégyelljem magam, hogy elpazaroltam az idejét, reméli egyedül h*lok meg, meg hasonló nyalánkságok. Sorra jöttek tőle az üzenetek, de az első ocsmánysága után töröltem az összeset, őt, magát meg tiltottam.

2023. dec. 8. 11:23
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
Aki baratkozni akar az dugni akar, aztan te vagy a szar mert nem mész bele
2023. dec. 8. 12:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvencem, amikor teljesen nyilvánvaló poénkodásokat halál komolyan vesznek. Pl. ismerkedés kategóriában szintén troll kérdésekre írok valami brutális nagy baromságot, aminél biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lejön, hogy poén, és hogy csak a kérdező trollkodására reagálok, és akkor jönnek a tök komoly üzenetek incelektől, hogy ismerkednének. :D
2023. dec. 8. 12:14
 17/24 A kérdező kommentje:

Nekem a legabszurdabb egy dohányzás-fetisiszta arc volt, aki előbb tucatnyi kérdést tett fel a dohányzási szokásaimról, majd - anélkül, hogy kérdeztem volna - hosszú-hosszú sorokon át taglalta, hogy ő meg a cigaretta mikor, miért, hogyan, kivel, hol, hányszor, meddig ... mindezt egészen szürreális megfogalmazásban. :D

Dohányzós topicoknál többször is betalált már a csávó a hülyeségeivel...

2023. dec. 8. 12:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Random farokképek, illetve a dohányzás kategóriában van egy őrült, aki már többször leírta nekem, hogy az elmúlt 10 évben hány szál cigit szívott el pontosan, hogy taposta el, stb. Szerintem dohányzás fetisiszta. Meg volt egy pasi is, akivel beszélgettem majd hirtelen rátért arra, hogy ő mennyire bosszúálló, rosszindulatú, stb. Na, azóta nem írok vissza neki. De voltak egyéb trágár üzenetek is, mert 1-2 fideszesnek nem tetszett a kommentem.
2023. dec. 9. 19:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Fideszesektől kapok időnként üzeneteket, amiben válogatott módon gyaláznak, meg kívánják hogy dögöljek meg, rohadjak el, meg az elmaradhatatlan gyurcsánbérenc, sorosbérenc szövegek... Nincs ebben semmi meglepő, csak felszínre tör a mélymagyar, keresztény-konzervatív értékrend.

A legabszurdabb meg az volt, mikor egy csávó arról érdeklődött több üzenetben is, hogy mint gondolok, Selena Gomezt megbüntették-e otthon kiskorában ha rosszul viselkedett. Ezt úgy nem tudtam hova tenni, szerintem nem volt százas az illető...

2023. dec. 19. 23:40
 20/24 A kérdező kommentje:

19.,

melyik kategóriában kell csevegni ilyen fincsi fideszes gyöngyszemekért? :)

2023. dec. 20. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!