Miért érzem azt, hogy "távol akarok maradni" egy adott embertől, ha semmilyen okot nem adott rá?
Ismerős a szitu. Az esetemben megjelent egy 3. fél, aki féltékenykedik fölöslegesen, mert szóbaállok az egyénnel már vagy 3 éve neten keresztül és "nálunk" sem volt személyes találkozó sosem.
Hallgass az érzéseidre, valószínűleg ennek a személynek van valami az életében/személyiségében, ami miatt ezt érzed. Esetleg nézd át a korábbi online-os beszélgetéseket, hátha rájössz, miért érzed ezt.
Az én tippem az lenne, hogy esetleg valami olyan rejtettebb réteget vagy mintázatot érezhettél meg a másikban, amivel már volt a múltban dolgod korábban, és valami kellemetlen emléked kötődik hozzá.
Én ugyan megérzés alapon nem szoktam megszakítani kapcsolatokat (mások tudom hogy igen, és teljesen jogukban is áll), de ha ilyen történik akkor azért elkezdek odafigyelni a másikra, hogy mennyire lehet valós a megérzésem. Lehet nem szép dolog, de néha még 1-1 tesztet is bedobok amiről többnyire nem is tud. Ez végső soron a közös érdekünket is szolgálja, mert ha ezek a tesztek nem hoznak eredményt, akkor szép lassan el is engedhetem a gyanumat, hogy esetleg csak én éreztem mégis valamit rosszúl.
Persze ha marad a konstans rossz érzés akkor nem tudok mit csinálni végül, ösztönösen is kerülni fogom őt. Van amikor az érzéseket nem lehet ésszel felülírni, sőt talán nem is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!