Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Nem is beszélek csúnyán a barátommal, mikor nézeteltérésünk van. Ő volt már úgy, hogy a könyökét közel tette az arcomhoz (mármint nem ért hozzá az arcomhoz, csak közel volt hozzá), és mikor megjegyeztem, hogy mégis mit csinál, akkor rögtön témát vált, és hogy nem vagyok én egy Isten, hogy velem ne lehessen hülyülni, meg ne legyek eltelve magammal, és fogjam vissza magam..2023. dec. 5. 21:23
1/8 anonim válasza:
A te párod. Valószínűleg jobban ismered nálunk. Miért csinálja?
2/8 anonim válasza:
Ha velem csak egyetlen egyszer beszélt volna így valaha a párom, úgy vágtam volna ki, mint macskát sz*rni. Miért vagy ezzel az emberrel? Láthatóan semmibe vesz, és nem normális. Szerintem hagyd ott, amilyen gyorsan csak lehet, mert ezek a beszólások elfajulhatnak verésig is később.
3/8 anonim válasza:
Azért viselkedik így, mert egy nárcisztikus, manipuláló, pszichopata gyökér.
4/8 anonim válasza:
Van olyan sejtésem, hogy ő bántalmazó.
5/8 anonim válasza:
Nagyon gyorsan ad ki az útját. Ez csak a kezdet.
6/8 anonim válasza:
Kopasz? Mert akkor nem csodálkozom...
7/8 anonim válasza:
első fázis. második után beszélj el vele erről
8/8 anonim válasza:
Ezek tenyleg bevezetesek a bantalmazo kapcsolatba. Es eszre sem fogod venni, ahogy haladtok benne tovabb. Most kene eszbekapnod. Persze aranyos lesz, sir, marasztal, de ez annyira meg van szinte irva, megsem veszi eszre az, aki aldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!