Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikuláscsomagot, mikuláscsokit...

Mikuláscsomagot, mikuláscsokit nektek ki kellett tenni az ablakba? Vagy kiteszitek?

Figyelt kérdés

Valószínűleg nekem is kint volt az ablakban, nem emlékszem, a feleségem viszont állítja, hogy nekik mindig kint volt és nekünk is ki "kell" tenni (veszünk egymásnak ajándékot), az okát viszont nem tudta megmondani.

Ha ti így tesztek, miért?

2023. dec. 5. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is az ablakban, csizmában (ami belefért) volt mindig is, de még aznap megkezdtük az ajándékokat, ha édesség volt, napról-napra fogyogatott, mi így tüntettük el. De olyan is volt, hogy kivettük az ablakból és elraktuk. Mi inkább 5-én este ünnepeltünk, az olyan hangulatos.
2023. dec. 5. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Detto nálunk is az abalakba került. Sokáig nem is ismertem a csizmás storyt
2023. dec. 5. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Én vallásos családban nőttem fel, nekem eleve a Szent Miklós sztorit mesélték a szüleim már gyerekkoromban is, szóval nekem a Mikulás soha nem egy kitalált piros ruhás nagy pocakos ősz öregúr volt, aki az Északi Sarkon lakik a manókkal, hanem az egykor élt püspök, aki jótékonykodott és az ő emlékére alakult ki ez a hagyomány. :-)
2023. dec. 5. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Lehet kapni kifejezetten erre a célra gyártott Mikulás csizmákat, általában filcből vagy valamilyen ruhaanyagból készül, amit ki lehet tömni ajándékozás céljából, de amíg ez nem volt, elég otrombán nézett ki az ordas nagy gumicsizma az ablakban, nem is nagyon szerettem!
2023. dec. 5. 16:08
 15/16 anonim ***** válasza:

#13 Bocsánat véletlenül a pirosra nyomtam, zöldet akartam :(

Szerintem jó, hogy rögtön az igazi sztorit elmondták.

2023. dec. 5. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, 15, velem is előfordul. 🙂
2023. dec. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!