A nők mit csinálnak egész nap?
Mi is dolgozunk. Majd végzünk, boltba megyünk, egyéb ügyet intézünk, vagy baráttal, rokonnal találkozunk, majd haza megyünk a családhoz, és vagy a családdal beszélgetünk, játszunk, főzünk, házimunkázunk, vagy egyedül főzünk, házimunkázunk, játszunk. Filmet vagy videót nézünk, barátokkal telefonálunk vagy chatelünk, Facebookozunk, cikkeket vagy könyvet olvasunk, űzzük a kreatív hobbit, vagy sportolunk.
Nem egészen értem én se a kérdést, a kollégáid mit csinálnak egész nap? A többi nő is valószínűleg valami hasonlót
Reggel felkelek, iszok egy kávét, sminkelek 2 órán keresztül majd találkozok a barinőimmel és pasikat beszélünk ki valamelyik puccos kávézóban. Ez után ebédelni valamelyik szeretőmmel megyek, délután pedig szappanoperákat nézek, reszelgetem a körmöm. Közben néha átjön a legjobb barinőm és kibeszéljük, hogy melyik a legjobb pasi a soriban!!!
Ezek után nevetgélünk még majd aludni térünk és kezdődik a napunk elölről.
(Akinek nem esett le, a válaszom irónia)
"Állítólag a társadalom közel 50 százaléka nő"
Hülyeség! Nők alig léteznek már. A kihalás szélén állnak. Ezért nem is nagyon találkozol velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!