Ajándékot kell vennem Mikulásra. Ötletek?
Figyelt kérdés
Fiú, 17 éves, osztálytárs, az osztály menője és bohóca, cigizik.2023. dec. 1. 20:59
1/13 anonim válasza:
Ez az ajándékosdi pont arról szól, hogy ti mennyire ismeritek egymást. Nem az a lényege, hogy legyen plusz egy ajándék neki.
Egy ajándék sok dolgot elmond arról, hogy te milyennek látod őt.
2/13 anonim válasza:
Igen, egy doboz cigit és bohóc orrot.
4/13 anonim válasza:
Édességet. Pl csokit.
(Bocsi, ez itt off, de nem bírom ki. Máig nem értem honnan jött ez, hogy mikulásra is bármit ad/kap az ember.) Mikor én voltam gyerek (huszonéves vagyok) akkor mikuláscsomag volt, benne édesség. Csoki. Szaloncukor. Gumicukor. Nyalóka. Mandarin. Földimogyoró. Most meg telefont meg xboxot is hoz már a Mikulás.Akkor mi különbözteti meg a karácsonytól? Hogy 4 héttel elöbb van?...Nem értem.)
Bocs nem bírtam ki....
5/13 anonim válasza:
#4 Nyugi! Ez ilyen osztálymikulás szerintem, amiről a kérdező ír. Amikor kihúzzák egymás nevét és személyre szóló ajándékot kell neki venni, ami nem csak csoki. Több évtizedes szokás. Ez a karácsonynak a sulis változata, csak mivel karácsonykor szünet van, így mikuláskor tartják meg az ajándékozást, de az osztályon belül ez tulajdonképpen a karácsony az osztálytársak között.
6/13 anonim válasza:
Mi szerencsére beszüntettük ezt a marhaságot kollektíve. Vegyél neki egy doboz cigit, vagy valami speciális öngyújtót.
8/13 A kérdező kommentje:
#7 például?
2023. dec. 2. 12:37
9/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nem nagyon ismerem, nem tartozunk ugyanabba a társaságba.
2023. dec. 2. 12:39
10/13 A kérdező kommentje:
Hegedül is mellesleg. Kérlek segítsetek!
2023. dec. 2. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!