+36 1 766 7298 mást is hívott?
kihivott.hu. Alkalmazásuk is van, ha nincs beépített funció erre a telefonodban. Az enyémben van, a spamnek ítélt hívésokat nem is sengeti ki, csak utólag kapok egy push lrtesítést, hogy erről a számról hívtak.
Kihívott.hu-n legtöbben azt kommentelték, hogy spam.
Baromi ritka az aki képes egy telefonhívásra pénzt utalni, ne hiszem el hogy ez nekik ennyire megéri h naponta többszáz embert hívjanak....
Max az idősek de szerintem már őket sem tudják becsapni...
Én is ezt szeretném beállítani, hogy ne is csörögjön csak azt jelezze, hogy Spam
Ezt hogy tudom megtenni?
#13: Pedig de, az emberek nagyon, de nagyon naivak.
A rendőrségnek van külön ilyen jellegű híroldala:
13, nagymamám egyszer felhívták azzal, hogy én vagyok, és nagy bajban vagyok, motorral balesetet okoztam, és utaljon azonnal 300 000-t egy számra, mert különben engem elvernek a rokonai annak, aki miattam megsérült.
A para ebben az, hogy az unokázós csalókról tudtunk, hogy léteznek, ezért is keresett meg engem a nagymamám, de én nő vagyok, és őt is egy nő hívta fel, pedig az unokázósok általában férfiakkal operálnak, valahonnan tudta, hogy neki lány unokái vannak, amin én a magam részéről még nem tértem napirendre, hogy honnan tudja ezt, ki ez, és miket tudhat még rólunk. Ki.szott ijesztő.
Mamámnak volt annyi lélekjelenléte, hogy hiába "mondtam" neki azt a telefonban, hogy összetört a telefonom a balesetben, gyanús lett neki, hogy miért motoroztam volna, mikor sosem volt motorom, autót vezetni is utálok, és úgy döntött, hogy felhívott. Felvettem, sírva kérdezte, hogy hol vagyok mit csinálok, mondom itthon, és épp spagettit, miért, mi a baj? Elmondta, mi volt (többször meg kellett erősítenem, hogy nem volt semmilyen motorbaleset, nem motoroztam, rendben vagyok, biztonságban, egészségesen, és nehogy pénzt küldjön bárkinek is, szegény teljesen kikészült).
Akinek nincsenek ennyire tisztában az idős rokonai azzal, hogy hogy működnek a dolgok, az simán lehet, hogy bepánikol annyira, hogy teszi, amit mondanak neki, csak mentse a szeretett rokonát.
Egyébként természetesen jelentettem a dolgot a rendőrségen, nyilván nagyanyám privát számon hívták, kihallgatták tanúként, de nem hiszem, hogy valaha is elkapják a bepróbálkozókat, pedig szerintem félelmetes, hogy valahogy kiderítették, hogy neki - aki üzenetküldő alkalmazásokon kívül nincs jelen az interneten - kiderítették, hogy nincs fiú unokája, tehát női hangon kell telefonálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!