Titeket hivott mar ez a szam?
Figyelt kérdés
+1 647 835 73 13 ez a szam hivogat Ontariobol nem vettem fel mert le volt némitva a telefon, vissza meg nem hivtam mert nincs kint ismerosom.eloszor 10.27 én hivott két alkalommal kb. Fel percig es tegnap este 11 kor is hivott ketszer.2016. nov. 2. 15:52
1/5 gábor69 válasza:
Küldj egy SMS-t a számra : "
Why call? " ( miért hív ? ) Én se venném fel .
2/5 A kérdező kommentje:
erre gondoltam en is de attol tartok, hogy az draga lenne nekem
2016. nov. 2. 19:24
3/5 A kérdező kommentje:
Olvastam arrol, hogy kulfoldi szamok hivogatnak embereket de en olyanokrol olvastam pl. hogy csád, afrika vagy azsia kanadai szamot meg sehol nem lattam
2016. nov. 2. 19:29
4/5 gábor69 válasza:
Egy dolgot tudok még elképzelni : nem rosszindulatú a hívás , hanem a neten keresztül akar valaki hívni . Gondolok itt a Skype-ra , mert arról is lehet mobiltelefont hívni . Aztán .. lehet hogy hülyeséget mondtam . Mindenesetre ne vedd fel .
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) már nem hivogat szerencsére.
2016. nov. 6. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!