Előreláthatóan milyen lesz a szentestéd és a karácsonyod, kivel fogod tölteni?
Pont az ellenkzoje annak aminek szánnam.
Tobbet fogok dolgozni a sutessel fozessel csicskulással cselédséggel mosogatassal kiszolgalassal logisztika szervezés tervezessel mint egesz honapban a munkahelyemen.
De még duplazodik is a kiadásom nemhogy bevetelem nőne.
Aztán a tobbi gxerekfelugyelet házifeladat szorgalmik gyakorlók amit ujévkor be is kell mutatni a suliba.
Ez mellett a cégnél hajtás van éves zárások gixerek ellenorzesek ég a ház es dec 31 a hatarido.
Még vásárokban ténferegni se lenne idom nemhogy a téli szunetre.
Tavaly jo volt mert végig dolgoztam az egészet. Vasarolni se tudtam karacsonyt tartani se. Kolteni sem. Es a fával se kellett vesződni.
Soha nem is akarok karácsonyt. Megutáltam miota felnottem.
Nekem ez nem karácsony hogy végig lóg a belem a munkában is otthon is es pénzem is elfogy.
Ez nem ünnep. Ez nem szeretet. Ez valami egészen más. Stressz és teher és elszegényedés.
Testvérem a családjával otthon él anyámmal. Valószínűleg hazamegyek és velük töltöm az időt. Ilyenkor van rokon látogatás, a felesége oldalán is jó fejek vannak, szóval elvagyunk.
Sajnos párom nincsen, pedig az lenne már a legnagyobb boldogság, ha saját családdal, gyerekkel ünnepelhetnék.
Barátommal kettesben. Majd jövőre utazunk haza nyáron? Mo-ra.
Évek óta nem karácsonyozunk a "családdal" - értsd: mindenkihez kell menni, 4 napba zsúfolva az egészet. Na, a francokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!