Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az 2000-es évek végi emo...

Az 2000-es évek végi emo korszakra hogyan emlékeztek vissza?

Figyelt kérdés

Én így:

xXx - no pia, no cigi, no drog

De olyanok is kiírták ezt, akik nem is hittek benne.

Voltak pózerek, akik divatból csinálták, és nem is értették meg a stílus lényegét.

Az ellenzők azzal érveltek a stílus ellen hogy önbántalmazás jellemzi. Illetve ez a stílus megelőzte a mai LMBTQ mozgalmat egy bizonyos szemszögből, hiszen ott elfogadottabb volt a másság.

Az emo pasikat sokan nem bírták talán melegnek is hitték őket, de a szexi emo csajokat nem valószínű, hogy visszautasították volna a kritikusok.

Ha újra élhetném a korszakot, jobban elmerülnék abban.

Örülök, hogy a 2000-es években voltam tini.

Még valami: sem a Tokio Hotel, sem az Anti Fitness Club nem volt emo.

2023. nov. 26. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Hisztis emberek gyülekezete kb.

Itt az oldalon pl. sokan incelnek nevezik magukat ami egy szánalom és önmaguk lejáratása...talán ez is véget ér lassan...---> habár erről még ezen az oldalon kívül sehol máshol nem hallottam vagy olvastam.

2023. nov. 27. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ebből kimaradtam, pedig én is akkor voltam tini, de nekem nagyon mű volt ez az egész mindig.
2023. nov. 27. 10:06
 13/13 anonim ***** válasza:
#11 mi köze az incelségnek az emohoz?
2023. nov. 27. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!