Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ha felmentek...

Mit gondoltok, ha felmentek egy szingli férfi lakására (pl. rokon/barát) és ezt látjátok?

Figyelt kérdés

Ha pl. virágmintás tányérjai vannak, vagy pl. az asztalterítője virágmintás, művirág van a szobájában egy vázában. Szóval nem minden, de 1-2 dolog itt-ott virágmintás a lakásában.

Szimpatikus lenne, vagy inkább elgondolkodtató, nem-e meleg az illető?

2023. nov. 26. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha van művirágod akkor azért, ha meg nincs művirágod akkor meg ezért vagy homokláda.
2023. nov. 26. 14:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne valaki b.zi azért, mert férfi léttére szereti a növényeket, vagy mert mintás terítője van? Az agyam megáll komolyan. Unalmas már ez a sok "szokás", hogy melyik nemnek mit illik és mit nem szeretnie. Nőként kötelező rajongani a főzésért, sütésért, gyerekekért, egy férfinek meg a műszaki dolgokért, fociért stb... UNALMAS. Haladjunk már a korral. Senki nem "más" vagy fogyatékos azért, mert nem a nemének meghatározott kötelező szeretnivalókat szereti.
2023. nov. 26. 14:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Előzővel vagyok

Én is most tudtam meg hogy hetero férfi nem szeretheti a virágokat xd

2023. nov. 26. 15:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már olyat is hallottam, hogy az a férfi akinek a könyvolvasás a hobbija, az biztosan meleg.
2023. nov. 26. 15:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Lehet régimódi, vagy valamelyik szülő vagy családtagjától van. Nem érdekelnek a terítők meg a tányérok, az se ha művirág van ott. Az ő lakása, szóval leszarom hogy rendezi be magának.
2023. nov. 26. 19:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nekem ez feltűnne.
2023. nov. 26. 20:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet ott egy csaj a háttérben, akiről nem tudsz
2023. nov. 26. 22:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Darth Vader-es tányérom van, dísznek nyerstéglák és használt karburátorok vannak kirakva. A terítő az micsoda?? Remélem, így elég férfias neked kérdező!
2023. nov. 27. 01:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Mellesleg szerintem az is lehet, hogy magasról ...rik rá, hogy milyen a terítő. Vett vagy kapott egyet és ennyi. De, ha érdekelné is, akkor mi van? Attól még nem meleg. Mellesleg, ha meleg, akkor is mi van?
2023. nov. 27. 12:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Igazolom, a virag a homoszexualisok tulajdonosa. Hetero ferfiak csak favagok lehetnek.
2023. nov. 27. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!