Főleg városi temetőkben,ha 20-25 év után nem fizetik ki az elhunyt sírhelyét,és ez miatt eladják azt a nyugvóhelyet,az nem morbid és kegyeletsértő?
11-es: autista garantáltan nem lehet a kérdezö, az teljesen más lenne.
De szerintem is valláskárosult, hiába okoskodik az "okmányaival meg bizonyítványaival", ettöl még nem tud értelmesen gondolkodni.
Egyébként az, amire még véletlen sem gondol, hogy miért fizetne bárki is egy sírhelyért, ha soha nem megy oda, és egyébként is neki önmagában egy hely a temetöben nem jelent semmit. A temetö meg nem fogja ingyen rendben tartani a sírt, illetve emiatt nem kiadni másoknak.
Értek én mindent,és most próbáljunk meg higgadtabban és nem sértő stílusban válaszolni.
Engem nem feltétlenül az üzleti része érdekel..
Nem tudom ki,hogy van vele,,de én sajnálnék egy viszonylagos frissnek számított 20-25 éves elhunyt sírját megbolygatni felszedni,kiásni stb,stb.. de hát nem vagyunk egyformák.Ennyi.
"a hagyományosctenetéseknél is többnyire családi sírboltok vannak"
Hol? Esetleg gazdagéknál valami elit temetőben. :-D
15-ös..
Rengeteg helyen.
Az elmúlt 3 évben kb 10 temetésen vettem részt,ebből 7 családi sírhelyben történt az elhunyt elhelyezése. A maradék 3 pedig hamvasztás.
"Egy családnak nem lehet családi sírhelye?"
DE, LEHET, csak a családok 99 %-nak NINCS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!