Elhunyt szeretteidtől koporsós vagy urnás temetéssel veszel végső búcsút?
Nagyszüleimet hamvasztattuk és a szülőfalujukban lévő temetőbe temettettük őket egymás mellé, így kérték.
Szüleim hál' Istennek még élnek, de mindketten hamvasztásos temetést kértek (50-60 évesek, messze van még a dolog, remélem), és mindketten különleges kéréssel rendelkeznek, hogy hol szeretnék, ha "szétszórnánk" a hamvaikat. Nyilván így fogok tenni, ha eljön az az idő.
Én most töltöm majd a 30-at, de nekem is van már végakaratom, hogy hova kívánom tetetni a maradványaimat, remélem, majd nálam is figyelembe veszik.
Amit kértek. Szerencsére az én családomban ez sosem volt tabu, 15-16 évesen beszélgettem mindenkivel erről.
Mindenki hamvasztásos temetést szeretne. Apukám, nagyszülők urnában, anyukám hamvasztást emlékerdős fa állítással.
Még azt is megbeszéltük, hogy kinek van mi elintézve (elsősorban nagyszülők), kiket hívjunk meg, hova legyenek eltemetve stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!