Nok vagy a ferfiak birjak jobban az egyedul letet?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 00:14
1/16 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen emberfüggő
2/16 anonim válasza:
Semmi a köze a korhoz-nemhez. Ez egy egyéni érzés, döntés.
3/16 anonim válasza:
Ahogy fentebb is irtak, nem nemfuggo, hanem szemelyisegfuggo.
4/16 anonim válasza:
Mint ahogy fent írták is, teljesen egyénfüggő. De ha mindenképp választani kellene, szerintem a férfiak. A környezetemben több egyedülálló/élő férfit ismerek. De lehet másutt máshogy van, és pl idősebb korban a nőkre tippelnék. Hisz nagyon sok özvegyasszony van 60 felett, aki nem is keres párt már magának, bár inkább lehet 70 felett.
5/16 anonim válasza:
Mivel általánosságban elmondható, hogy a férfiak jobban vágynak nőre, mint a nők férfire, ezért azt mondanám, hogy a nők. Emellett kutatások is kimondják, hogy a gyerekmentes szingli nők a legboldogabbak.
6/16 anonim válasza:
A nők meg nagyon társas lények, nem nagyon bonyolódnak olyan szinten hobbizásba, mint a férfiak.
Kismillió ilyen magánakvaló, xyz hobbikba belehibbant pasast ismerek, akik körül kb megszűnt a világ.
Válásnál is szinte kivétel nélkül a nők: nem foglalkozott eleget velem.
Aztán vannak az androfóbiás feministák, akiknek életük célja azt hirdetni, hogy a nők boldogok egyedül, pláne gyerekmentesen...
Élnek valami kis bezárt burokban, feminista csoportokban taglalva, ők miért boldogok...
7/16 anonim válasza:
#6 Jaj de savanyú a szőlő. :D Attól, hogy neked nem tetszik és bántja az önérzetedet, attól még így van, ahogy leírtam. :D
8/16 anonim válasza:
Hát, ha kizárólag ezt az oldalt vesszük alapul, akkor........
9/16 anonim válasza:
Lehet, hogy a nők jobban bírják.
Kalandjátékban lehet tapasztalni (szerintem), hogy sok egyedül élő/a világ felé nyitni képtelen férfi ott vezeti le a szexualitással kapcsolatos frusztráltságát.
10/16 anonim válasza:
A komplett incel-jelenségből is az jön le, hogy a férfiak bírják kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!