Ha nagyon vágysz valamire, azzal a párod általában meglep téged?
Ha igen, mennyi a max összege ?Célozgattál már a párodnak, milyen ajándékot szeretnél?
Van olyan köztetek, akik soha semmit nem ad, mindenki vegye meg magának amit akar? Ha igen, miért?
Őszinte leszek veletek, nekem szülinapom volt, és mivel hetekig bújtam a hirdetéseket egy használati tárgy után, használtan adok-veszek csoportokból, kicsit titkon azt hittem, hogy a párom is rá van állva a témára, és meglep vele. Így hidegzuhanyként ért, hogy teljesen hidegen hagyta, majd megkért, hogy neki ne kelljen már keresgélnie a neten, őt ez nem érdekli. Az árfekvése ennek a tárgynak 10- 30 ezer forint közé tehető átlagosan, az olcsóbb kategóriából, állapotától függően. Soha nem mondtam neki hogy vegyen nekem, max mutattam pár fotót, egyébként már rég rövidre zártam volna és megvettem volna magamnak, de amilyenre nekem pénzem van, arra mind rázta a fejét, hogy zavarná a külseje a lakásban, ne az legyen. Mivel együtt lakunk, figyelembe vettem a véleményét, és nem vettem meg. Közeledik a karácsony, és azt mondta nem ajándékozunk. Lehet hogy ez furcsának tűnik, de ki másnak ajándékoznék, nagyobb dolgot, ha nem a páromnak? Szóval engem valóban érdekel mire vágyna, de tudom hogy neki ez csak teher lenne, és bánt a dolog, de semmi szín alatt nem merem ezt kimutatni, mert cikinek tartom.
Igen, én megkapom. Utaltam hogy kevés a hajam, kaptam póthajat. A rancaimat is utaltam, kaptam botoxot. Celozgattam külföldi hosszúhétvégére és elmentünk. Szóval sztem rohadt szerencsés vagyok.
Apum az aki mindig soher volt szegény anyuval, szülinapjára kapott 1 szál virágot és annyi. Apám meg ült a pénzen.
Nálunk ez úgy megy, hogy felsorolok 2-3 dolgot amit szeretnèk ès abból választ.
Magától sosem találja el mit akarok. Ha pl nèzegetek egy farmert, mutogatom neki többször is, akkor se esik le neki hogy azt szeretnèm. Ki kell mondanom hogy ez kell.
Nekem sokszor magától talál ki valamit a férjem. Ha nincs ötlete, akkor parfümöt kapok. Annak mindig örülök. 2-3 kedvencem van, tudja melyikek, nem tud vele mellélőni. De olyan is előfordult már, hogy üzletben megtetszett egy ruha, amikor nézelődtünk és közel volt a szülinapom, és akkor mondta, hogy ezt megveszi nekem szülinapra. De kaptam már meglepetésnek is ruhát. Valahogy mindig eltalálja a méretemet. Nem tudom, hogy csinálja, mert én sokszor magamnak se találom el :D Szerintem azért is tudunk egymásnak mindig venni valamit, mert nem nagy, különleges dolgokban gondolkodunk. Pl. ha valakinek van valami hobbija, vagy sportol, akkor szerintem az a legjobb, ha ahhoz ő saját magának veszi meg, amire szüksége van, mert a másik úgysem ért annyira hozzá.
Így én pl. műszaki cikket sose vennék. Annyira nem az én világom. Ő meg nem venne nekem smink cuccokat :D
1. Nincs párom 2,5 éve, de ha így haladok nem is lesz már soha.
2. Volt egy párom aki megvett nekem mindent, amire vágytam. Max összeg taláb nem volt is volt. Soha nem azt nézte, hogy mi mennyibe kerül. Nem volt gazdag, de nem sok mindenre kellett költenie.
"Ha nagyon vágysz valamire, azzal a párod általában meglep téged?"
Nem, mert én nagyon beleásom magam a dolgokba, mielőtt megveszek valamit. Most épp új hajszárítót vettem, és hetekig olvasgattam véleményeket, néztem, milyen kiegészítők vannak hozzá, stb. Ezek mind rohadt unalmasak másoknak.
"Célozgattál már a párodnak, milyen ajándékot szeretnél?"
Ezt két részre bontom.
Az egyik az, hogy én szeretem a "gondolatolvasást", mert nagyon jó vagyok benne. Figyelek másokra, és megjegyzem, amit mondanak, és szeretek ezzel örömet okozni. Szerintem ez az egyik legjobb érzés a világon, amikor rájössz, hogy valaki nem csak testileg van melletted, de FIGYEL is rád. Ez nem csak párkapcsolatra értendő, nekem anyukám volt az, aki ilyen volt, és 2 barátnőm is volt, hogy adtak kis bizbaszt, ami olcsó kis semmiség volt, de nekem a világot jelentették.
Viszont - vagy pont ezért - nem szeretem a meglepetéseket, mert az emberek többsége sajnos vagy nem, nem figyel. Én meg baromi rossz színész vagyok. (Nagyon sokat mosolygok, és amikor nem őszinte a mosolyom, az mindenkinek feltűnik, aki ismer.) Ezért ajándékoknál nem célozgatok, hanem listát küldök. Minél pontosabbat. Én szeretem tudni, mit kapok, szeretem azt kapni, amit akarok, és valami perverzió miatt imádok várni arra, hogy megkapjam, amit akarok.
Mindezek mellett a párom megszokott lepni, legutóbb egy plüssel, amiről eszébe jutottam. :D Nem kellett, nem volt rá szükségem, de csak elképzelem, hogy ott van egy boltban, és eszébe jutok... ennél nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!