Menekulnek az erzelmeim elol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is tudom, hogy kezdjem. Amikor egy sraccal alakul es komolyabbra fordulna megijedek es lelepek. Ezt nem direkt csinalom csak ott van a "mivan ha" kerdesek bennem. Felek, hogy nem leszek neki eleg jo, felek, hogy a csaladom nem fog tamogatni ebben. Talan menekulok?2023. nov. 20. 23:30
2/5 A kérdező kommentje:
Es mindig azt kapom a csaladomtol, hogy a tanulasra koncentraljak, hogy felvegyenek egy rangos egyetemre. Semmi idom nincs, 15 orakat vagyok suliba... Nem tudom, hogy ennek is koze van hozza
2023. nov. 20. 23:35
3/5 anonim válasza:
Elképzelhető, de állj ellen. Nemcsak a tanulásnak van most itt az ideje, hanem a szerelemnek is.
4/5 anonim válasza:
Tanulni fontosabb. Meg kell elned majd vmibol.
Futokalandok legyenek inkabb.
5/5 anonim válasza:
Mert ha valakinek stabil párkapcsolata van, az nem tud megélni ... Istenem, ha a hülyeség fájna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!