Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Menekulnek az erzelmeim elol?

Menekulnek az erzelmeim elol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is tudom, hogy kezdjem. Amikor egy sraccal alakul es komolyabbra fordulna megijedek es lelepek. Ezt nem direkt csinalom csak ott van a "mivan ha" kerdesek bennem. Felek, hogy nem leszek neki eleg jo, felek, hogy a csaladom nem fog tamogatni ebben. Talan menekulok?
2023. nov. 20. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Lehet. Megoldás: ne tedd!
2023. nov. 20. 23:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Es mindig azt kapom a csaladomtol, hogy a tanulasra koncentraljak, hogy felvegyenek egy rangos egyetemre. Semmi idom nincs, 15 orakat vagyok suliba... Nem tudom, hogy ennek is koze van hozza
2023. nov. 20. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, de állj ellen. Nemcsak a tanulásnak van most itt az ideje, hanem a szerelemnek is.
2023. nov. 20. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

Tanulni fontosabb. Meg kell elned majd vmibol.

Futokalandok legyenek inkabb.

2023. nov. 21. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha valakinek stabil párkapcsolata van, az nem tud megélni ... Istenem, ha a hülyeség fájna!
2023. nov. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!