Hogy adjam vissza neki?
Nyilván megnézted, mi van rajta. Lehetett az a motivációd, hogy megtaláld a jogos tulajdonosát, meg az, hogy hátha üres. Mikor meglett az illető, vissza akartad adni, a szándékaid tiszták, nem neked van okod aggodalomra, a pali járt jól, hogy jóindulatú ember találta meg a cuccát.
Még 2013-ban egy távoldági buszon én elvettem az utazótáskám a végállomáson a csomagtérből. Hazaérve anyáékhoz kinyitottam, nagy meglepetésemre férfi szennyes volt benne (nő vagyok). Kb. fél óra múlva kaptam egy engedélykérést, szépen bemutatkozott az illető, hogy azt gondolja, összecserélhettük a táskákat a buszvégállomáson, mert neki pont ugyanilyen van, és azt hitte, a sajátját vette el, de ebben női cuccok vannak, ő meg hát férfi. Ő is elnézést kért, hogy átkutatta a táskám, pedig nyilvánvaló volt, hogy ezt fogja tenni (én is átkutattam az övét elérhetőség után, az enyémben meg benne volt az olvasójegyem, rajta a nevemmel, ez alapján talált meg). Megbeszéltük, hogy kimossuk egymás szennyesét, és vasárnap este a 6.20-as busznál tali, és visszacseréljük. Meséltem a családomnak, hogy jártam, jót nevettek, mondta mamám, hogy lepjük meg a srácot, csomagol neki is méteres kalácsot. Visszacseréltük, a koleszban kibontottam a saját táskám, hogy kipakolok, a srác és családja hasonlóan gondolkozhatott, mert ők is csomagoltak nekem meglepi kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!