Szerintem nem tudok megfelelni a mai elvárásoknak, így örök magányra vagyok ítélve?
Elöljáróban leszögezem, hogy a saját környezetemről beszélek.
Rólam néhány szót: Szerintem teljesen átlagosan nézek ki. Nem öltözködök kirívóan, kedves természetű vagyok, szerény és enyhén visszahúzódó.
Azt figyeltem meg, hogy a harsányabb lányok a környezetemben sokkal könnyebben és jobban is boldogulnak a fiúk terén. A szépség relatív, úgyhogy ezen kívül szeretném megkérdezni a kb 20 és 35 közötti férfiakat, hogy milyen tulajdonságok fontosak számukra egy lányban vagy mi alapján állapítják meg, hogy valaki az esetük.
30 éves férfiként az a pár tulajdonság amit írtál magadról, sokkal szimpatikusabb, mint a harsányság.
Szeretem emellett ha lehet egy nővel mélyebb témákról is beszélgetni, nem önző, foglalkoztatja mások jóléte és nem teljesen földhöz ragadt pl.
Legyél jólelkű, kedves, mosolygós.
Legyél kulturált és tapintatos.
Fogadd el, hogy neked nem az alfa-hímek fognak jutni.
Minden lány az alfahímekre vágyik elsőnek. Te is.
Minél hamarabb elfogadod, hogy neked nem ők jutnak, annál hamarabb találsz majd párt. Sok nő csak a 30-as évei végére jut el idáig, de ugye te is érzed, hogy ez így kicsit késő lenne?
"kedves, udvarias, figyelmes"
Erről beszélek, hogy van egy követelményed.
Ennek mondjuk megfelel a férfiak 5-10%-a, a többit kapásból elutasítod.
Na, E HELYETT jobban meg kéne őket nézned, hátha mégis van bennük elég pozitívum.
8-as, a férfiak 5-10%-a kedves, udvarias, figyelmes?
Hát, azért én szeretném hinni, hogy sokkal nagyobb arányuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!