Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is ennyire elveszi az...

Másnak is ennyire elveszi az idejét az egyetem?

Figyelt kérdés
Mesterre járok szörnyű sokat kell tanulnom. Reggel 8-este 10-ig minden nap nyomom. Se közösségi élet, se családra idő, de még saját magamra se.

2023. nov. 17. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Jól teszed. Ha ilyen ügyesen haladsz , ki fog fizetődni a sok munka amit magad e fektetsz. Pár év múlva, akár rangidős csoportvezető is lehetsz a mcdonaldsban.
2023. nov. 17. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, BME-re járok, szintén Msc, nappali és heti 32 órát dolgozom HO-ban, kötetlen munkaidővel. A hobbimra is van időm, szocializálódásra és alvásra kevésbé...
2023. nov. 17. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hollandiában jártam MSc-re, nagyon jó átlaggal fejeztem be a szakot, de a töredékét nem tanultam ennek. Ha volt egy beadandóm (amiből volt azért heti 2 jellemzően), akkor azzal elment 7-8 óra egy nap, de egy átlagos napon inkább 4-6 óra volt az egyetem mindenestől. Őszintén szólva nehezen hiszem el, hogy reggel 8-tól este 10-ig ténylegesen lehetne produktívan tanulni. Szerintem ezen a pontos csak kimeríted magad és pazarlod az idődet.
2023. nov. 17. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Emberfüggő, én ismerek olyan srácot, aki középsuliban is ezt csinálta, bár ő kitűnő mindenből.
2023. nov. 18. 07:04
 5/7 anonim ***** válasza:
LoL, dehogy.
2023. nov. 18. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Dehogyis. Valamit nagyon szrul csinálsz. Én SOTE-re jártam, igen a vizsgaidőszak húzós volt, de amúgy egészen vállalható. Mondjuk én gyorsan és könnyen tanultam, plusz időbeosztásban is jó voltam.

Sokan egyszerűen csak elcs.szik az időt, NEM tanulnak hatékonyan, hanem olvasgat, és eltelik 3 óra, hogy egy szót nem fog fel.

2023. nov. 19. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül. Kb. az összes levelezőn tanuló ezt éli át, tehát munka/suli/alvás kombó van sok ideig(valakinél még család is....)
2023. nov. 19. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!