Ez most megijesztett. Ilyen ronda lehetek?
"Ha valaki ne adj’ Isten szépnek találna és azért nézne, akkor elnézne zavarában szinte azonnal, amikor találkozik a tekintetünk, nem? "
Ezt a butaságot honnan vetted? Miért jönne valaki zavarba attól, mert valaki szép? Butaság. A szépség egyébként is mindenkinek teljesen mást jelent. Mik mostanában ezek a "miért néznek a férfiak" - kérdések? Rád néz, és kész, lehet lát valamit rajtad, amiről eszébe jut egy ismerőse, lehet csak bambul, lehet tényleg csinosnak tart, lehet abszolút nem tart csinosnak és azért néz... ezt így nem lehet megmondani! Ha Te szépnek látod magad, és ez látszik a kisugárzásodon, igen, meg fognak bámulni a pasik, főleg mert mostanában minden második nő tömegcikk, mindenki ugyanúgy néz ki, mindenki eszeveszetten keresi az önigazolást.
A legtöbb férfinak elég ha van pulzusod, kár ezen agyalni.
28/f incel
"Ha valaki ne adj’ Isten szépnek találna és azért nézne, akkor elnézne zavarában szinte azonnal, amikor találkozik a tekintetünk, nem?"
Nem. Kicsit olvasgasd itt a hasonló kèrdèseket. A mai fèrfiaknak ez a birka fèle bámulás már flörtnek, kezdemènyezèsnek számít.
"Ha valaki ne adj’ Isten szépnek találna és azért nézne, akkor elnézne zavarában szinte azonnal, amikor találkozik a tekintetünk, nem?"
Kb. 10 éves koromban voltam utoljára zavarban attól, ha láttam egy szép lányt :D
Abszolút nem szoktam zavarba jönni a szép nők látványától, meg szoktam nézni őket, de csak addig, hogy azért ne legyen kellemetlen nekik. Nyilván nem bámulom fél percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!