A boomerek lényegében azt akarják hogy utánuk álljon meg az élet ?

Engem csak a hype zavar, és amikor gagyi valami, de istenítik.
Mikor akkor vagy rohadt menő, ha a tömeget követed.
A boomerek nagy része is ilyen, meg a mai fiatalok is.
Semmi egyéniség, csordaszellem.

Ebbe így még soha nem gondoltam bele, mint ahogy te leírod, de szerintem van benne igazságod.
Én nagyon viccesnek tartottam a 2000-es években, hogy apám cikizi, hogy mi hogyan öltözünk, meg miket hallgatunk, mikor ő a 80-as, 90-es években Modern Talking rajongó volt, és szerintem sokkal hülyébben nézett ki, mint mi a 2000-es években, pedig azt azért nehéz túlszárnyalni röhejességben. Ma már fel nem venném azokat a cuccokat, én is nevetek az akkori énemen.
Én már sok dologban nem értem a "mai fiatalokat", mi a jó Azahriah zenéiben (meghallgattam, és tényleg nem értem, hogy lehet annyira népszerű, hogy tripláznia kell, három stadionnyi ember akar erre jegyet váltani), meg mi a baj a feszülős farmerrel. De attól még, hogy nem értem, nem lesz az ő kultúrájuk rosszabb. Az enyém sem az, attól, hogy akár a boomerek, akár a Z generáció nem tud vele azonosulni (más generációktól nem hallom ezt egyébként, csak ettől a kettőtől) Fiatalként is úgy voltam vele, hogy persze, hallgattam, meg rajongtam kortárs előadókért, de attól még a régebbi dalokból is csipegettem, amik tetszettek, azok ott voltak a legátszási listámon. Most, hogy van egy újabb generáció, már az ő dalaikból is csipegetek, ami tetszik belőle, azt hallgatom. Ami meg nem, az nem lesz attól szar, hogy történetesen nekem nem tetszik. Szóval ja, ez a hozzáállás szerintem káros. Hadd hallgassa a gyerker a szerintem silány, nekem nem tetsző előadóját, senkit nem bánt vele.

Utolsó. Alapból igazad van, csak hát, „senkit nem bánt vele“... Nem, feltéve, ha nem az utcán üvölteni és semmi más nem hallasz, csak a dobot mondjuk. Illetve, ezekkel van tele a média is, még a kicsit régebbiekről szinte nem is hallani.
Amúgy pedig, szerintem egy picit másképp is lehetne hozzá állni, és nem bommer, öreg, nyugger, mert akkor a takony, kölök is rendben van. 40 évesen én is inkább a 80,90,2000-es évek kedvelő lje vagyok, de ritkán ugyan, de akad mai is.
Akkoriban nem volt ennyi reklám, vetélkedő, hülyeség, és élő zene sem volt ritka, akik a közönséggel együtt buliztak, és nem el választva egymástól. Ez is nagyban más volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!