3/12 anonim válasza:
Hófehérkéből van lopva, tehát nem.
5/12 anonim válasza:
Gondolom a gyerekednek akarod adni ezt a nevet azért kérded, de amúgy nem nekünk kell, hogy tetszen hanem neked.
Nekem ugyan nem tetszik és ahogy elnéztem a többieknek sem. Célszerű olyan nevet választani ami kevésbé degradáló a gyerekre nézve, már bocsánat.
6/12 anonim válasza:
Szerintem inkább legyen Kuka, sokkal figyelemfelkeltőbb.
8/12 anonim válasza:
Nekem a szende szűz kifejezés jutott eszembe😅. (A Virginia nevet is pont emiatt nem adnám semelyik gyereknek)
9/12 anonim válasza:
Egy ideális világba nem volna probléma vele, de az iskolában mindenki számára ez lesz a legnagyobb szórakozás.
10/12 anonim válasza:
Még úgy vállalható név, de suliban előfordulhat hogy "Szende szűz"-ként fogják csúfolni, így én nem igazán nevezném el ennek a gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!