Vannak itt olyan emberek, akiket évek óta nem hagy békén valaki, SOS?
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 22:19
11/11 A kérdező kommentje:
A családomat féltem. Bár az illető elmondása szerint “soha nem tett olyat”, mégis volt hogy beugrott a kerítésen, és engem megtámadott amikor egyedül voltam a házban. Ezalatt az értendő, hogy úgymond “csak” a falhoz nyomott. Ez nap el is mentünk feljelentést tenni. Ez is 4-5 éve lehetett. Azóta semmi hatása nem lett ennek. Ezért is vagyok tanácstalan. No meg, most én és vőlegényem költözés előtt állunk, jövőre már a ház lakható lesz. Erről a zaklató nem tud, és persze a mostani lakhelyemről sem, így van és lesz is egy kis nyugtom. De ez még nem jelenti a teljes nyugalmat, hiszen a családomat bármikor meg tudja látogatni, tudja merre laknak, sajnos ugyanazon a településen. Volt már példa arra, hogy éjjel és hajnalok hajnalán is a kaput rugdosta, redőnyt zörgette. Nem hiányzik a jövőben se senkinek, hogy odamenjen a szüleimhez cirkuszolni. Amihez még pofa kellett, hogy a mamáékat is keltette fel este azzal, hogy az utcán kajabált nekik, hogy én merre vagyok. Borzasztó azzal a tudattal élni, hogy megvan mindenem, mégsem lehetek olyan boldog, mint aki szintén elmondhatja magáról, hogy megvan mindene.
2023. nov. 26. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!