Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság este írni messengeren?

Bunkóság este írni messengeren?

Figyelt kérdés

Újabban sokat olvasom ezt, pl fodrászok, tanárok, körmös kiírja,hogy neki este írkálnak, úristen.

Eddig bennem ez fel se merült hogy valakinek ez gond.

Telefonálás más nyilván, de a messenger egy 0-24 kommunikáció nekem, és mindenki válaszol mikor tud, úgymond egy modernebb email.

Tényleg ennyire gáz este írni pl egy időpontfoglalás vagy tortarendelés miatt? Én késő este érek rá írni

2023. nov. 14. 09:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bármikor írhat bárki, mert a telefonom értesítéshangjai ki vannak kapcsolva, és csak akkor nézem meg vagy válaszolok, ha épp ráérek és van kedvem. Korán fekszem (tízre már bőven leteszem a telefont), így ha valaki ezután ír és reggel válaszolok neki, így járt, soha senki nem sértődött meg miatta.
2023. nov. 14. 10:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Írni nem gáz. De itt gyakorin is minden másnap van kérdés, mikor valaki azon hisztériázik, hogy neki nem válaszolt valaki azonnal és őt semmibe nézi, meg tiszteletlen.

Na, ez krva idegestó és szánalmas.

2023. nov. 14. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12-es, de nyilván nem a fodrászára panaszkodik ilyenkor, hanem reménybeli párkapcsolatról, ismerkedésről van szó.
2023. nov. 14. 12:20
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

De akkoris. Egyszerűen az emberek úgy csinálnak, mintha a Messengeren való írogatás lenne az emberi kapcsolatok alfája és omegája, mintha az emberséged ezen múlna. Szánalmasak az ilyen emberek.

Més ismerkedésnél sem várhatod a mésiktól, hogy a telefonjával a kezében éljen, mert TE beszélgetni akarsz. Ez az abszolút lúzerség.

2023. nov. 14. 13:55
 15/25 anonim ***** válasza:
63%

“Més ismerkedésnél sem várhatod a mésiktól, hogy a telefonjával a kezében éljen, mert TE beszélgetni akarsz. Ez az abszolút lúzerség.”

Szerintem itt senki nem írt olyat, hogy elvárná bárkitől ezt..

2023. nov. 14. 14:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én körmös vagyok, mindig megmondom az új vendégeimnek, hogy akkor írnak, amikor akarnak, de válaszolni nem fogok azonnal pl éjjel. Egyébként volt már olyan, aki este tízkor kezdett írogatni, és mivel nem válaszoltam, nyomta a kérdőjeleket, neki nyomtam egy némítást és másnap reggel válaszoltam neki.

De önmagában az, hogy valaki este ír, engem egyáltalán nem zavar.

2023. nov. 14. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Igen, bunkóság, tudod van munkaidő, amit illik betartani.

Akinek ez nem megy, és emiatt nem kaő időpontot, így járt - alapból telefonon egyeztetünk, a face és insta számomra NEM kommunikációs platform, hanem privát.

Akinek este 6-kor jut eszébe, hogy másnapra kellene SOS haj - pech, menjen be egy bejelentkezés nélküli szalonba, mert én legkorábban reggel 7:30 reagálok bármire és nem fogom csak xy miatt átrendezni a napomat.

2023. nov. 14. 16:35
 18/25 anonim ***** válasza:
36%

Ok, de munkaidőben meg az embereknek dolgozni kell, nem a körmössel, fodrásszal telcsizni.

2023. nov. 14. 16:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írhat bárki, bármikor, a telefonom állandóan némán van, alvás előtt kb. félórával (ami 11 körül van) viszont már kikapcsolom a netet is. Úgyis akkor válaszolok majd, amikor van rá kedvem, energiám, kellő időm.

Nekem eddig csak itt, gyakorin, csináltak abból ügyet, hogyha nem válaszoltam azonnal, pedig ott is megbeszéltük, hogy nem tudok állandóan hamar reagálni.

Én sem fújom fel/veszem magamra, ha valaki nem válaszol azonnal. Ha valami nagyon fontos dologról van szó, úgyis hívjuk egymást.

Valamint, van egy még gimis osztálytársam, akivel hébe-hóba beszélgetünk, ő is mindig este 11 előtt kezd nekem visszaírni :D

Sosem gondoltam volna, hogy bunkóságnak számít(ana) Messengeren este írni..

2023. nov. 14. 18:09
 20/25 anonim válasza:
Sztem nincsen abban semmi bunkó hogy este írsz valakinek, ha nem szeretné, akkor némítsa le a telefonját. Nyilván nem hajnali időpontokra gondolok, de sztem tizenegyig, tízig simán ráírhatsz, főleg, ha fontos
2023. nov. 14. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!