Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy x osszeget szeretnek át...

Egy x osszeget szeretnek át utalni tesóm számlájára és nem lehet ?

Figyelt kérdés

Be mentem múltkor az otp -be mondván onnan szeretnék a k&h számlára utalni.Ott közölték, hogy csak otp számlára tudtam volna így abból a bankból lehetetlen !

Ha holnap be megyek az egyik k&h bankba és készpénzt szeretnék egy folyó számlára utalni úgy, hogy nekem nincs ott folyó számlám az lehetséges? Sikerülni fog ? Köszönöm előre is !

2023. nov. 12. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, k&h-ba tudsz keszpénzzel is pénzt egy adott számlára befizetni. de az hülyeség, hogy otp-ben nem utaltak. sose hallottam ilyenről. pláne ha nekem ott van számlám.
2023. nov. 12. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

Anyám borogass.

Nem azért nem tudtál utalni, mert az OTP nem utal K&H számlára, volt ott valami más is, amit nem jegyeztél/nem értettél meg. Pl. nincs fedezet

Ha bemész egy K&H fiókba, akkor pedig befizetni tudsz, nem utalni, ha ott a kp a zsebedben

2023. nov. 12. 13:50
 3/9 A kérdező kommentje:

2 te sotet vagy !!!

1.ugyan ezt nem értettem se .köszönöm!!

2023. nov. 12. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3: Oké, ha te mondod. Veled ellentétben én egy normális bank netbankjában el tudom intézni önállóan az ilyet ;)
2023. nov. 12. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
istenem, ez az állandó faxméregetés... tipikus intelligens emberre vall... fogadjuk már el, hogy nem vagyunk egyformák. valakinek a banki dolgok nem fekszenek, másnak pl az autószerelés. segítséget kérni mert vmihez vki nem ért, sosem szégyen, de lenézni a másikat az viszont az.
2023. nov. 12. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4esnek maximalisan igaza van. A sajat bankodbol is tudsz utalni, tetszoleges bankszamlara, akar otthonrol is. Amennyiben van fedezet. Nem kerdeznek semmit.

Ha pedig nincs sehol sajat szamlad, akkor oda setalj be, ahova utalni szeretnel.

2023. nov. 12. 17:31
 7/9 A kérdező kommentje:

6 otp számlám van,fix osszegell + havonta ...

Konkrétan az egyik ablaknál ülő hölgyemény közölte nem én találtam ki ...

2023. nov. 12. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor a holgy nem ertett ahhoz, amit csinalt.

Akkor minek a bankszamla, ha minden alkalommal a fogado fel bankjaba kell bemenni?

Online bankot miert nem csinalsz?

Nem lehet, h valami tevhnikai akadalya volt? Ahogy irtad, h igy abbol a bankbol lehetetlen.

"Ott közölték, hogy csak otp számlára tudtam volna így abból a bankból lehetetlen"

2023. nov. 12. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Így van, valószínűleg a nő nem értett hozzá és egyszerűbb volt ezt mondani. Nálunk is vannak hasonló kolleganok, akik a rendszerre fogják ha valami nem működik, miközben ok nem tudják használni.

Akinek be lehet adni, az meg el is hiszi, és azt hulyezi le, aki ért hozzá, ahogy te is tetted kérdező.

2023. nov. 12. 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!