Mindig beleélem magam, hogy tetszek valakinek, aztán kiderül, hogy nem és orbitálisat csalódok. Hogy tudnám megóvni magam?
"A többi barátnőm szerint pedig nagyon ciki a facebook-on ismerkedni, mert nem arra van, meg hivatalosan nem is tudom a nevét, tehát abban a jelölésben már benne lenne, hogy valahonnan kikutattam."
Szerintem ezen ne aggódj, az ismerkedés az ismerkedés. Ha te is szimpatikus vagy neki, nagyon is örülni fog hogy bejelölöd, sőt akár hogy ráírsz. Ezek azért hízelgő dolgok, még nekünk férfiaknak is. Bár ha megengedsz egy véleményt, lehet a bejelölés után célszerűbb lenne kivárni 1-2 napot, megadva neki a lehetőséget hogy ő írhasson rád. Aztán ha nem venné a lapot még így sem, akkor jöhetsz te. Bárhogy is lesz, sok sikert kívánok! Szimpatikus a hozzáállásod, ne változz soha, az önbizalomerősödést leszámítva :)
#11 vagyok, nagyon szívesen :) 💙
Vannak emberek akiknek a párkapcsolat de még a sima randizás is eleinte nehezített terep, ezzel tisztában vagyok én magam is. De ne add fel sose! Az én véleményem az hogy valószínű lassabban fogsz beletanulni, de sokkal többre leszel képes hosszútávon a tiszta szíveddel, mint az átlagos lányok. Csak tényleg bátorság, rutin, és az idővel egyre inkább megjövő önbizalom amire szükséged lesz. Elhiheted, lesz aki pontosan téged keres, és bármit megadna majd érted. Tapasztalatból mondom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!