Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem borzalmasan bunkó dolog,...

Nem borzalmasan bunkó dolog, ezt megkérdezni?

Figyelt kérdés
Mondjuk ügyfélszolgálaton, pénztárba, kollégát, barátot a buszon, aki láthatóan nagyon megfázott. Arról, hogy csak nem megfáztál. Napjában sokszor megkérdezhetik, de ha nem is csak ráirányítod szegénynek a figyelmét a betegségére.

2023. nov. 9. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem. A small talk része valamilyen közhelyes semmiségről elcsevegni. Ezen megsértődni vagy mélységesen felháborodni nem kellene, mondjuk betegen bejárni dolgozni és ügyfeles munkát ellátni meg végképp.
2023. nov. 9. 14:45
 2/10 Metionin ***** válasza:
97%
Nem bunkó, inkább felesleges. Hiszen látod, hogy meg van fázva.
2023. nov. 9. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Van egy látható tünete, te még érdeklődsz hogyléte felől. Szerintem ez inkább udvariasság, hogy törődöm a másik egészségével. Mondjuk nem ügyfélszolgálaton, mert az hivatalos kapcsolat, de munkatársak, barátok között teljesen rendben van.
2023. nov. 9. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Azta... azt már elfogadtam, hogy a nőktől nem szabad gyerekvállalásról kérdezni, meg jónéhány hasonlót tabut elfogadtam, de hogy már egy megfázásra se lehessen sértődés nélkül, az kemény.
2023. nov. 9. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

4-es, ez ám a polkorrekt világ!

Meg azt se szabad mondani egy nőre, hogy nagyon csinos, mert akkor szexista vagy. Ld. Boris Becker esete Fucsovics Márton barátnőjével, Böszörményi Anettel. Persze nem Fucsovics és nem is a barátnője akadt fenn rajta, hanem valami német femináci. Böszörményi Anett szépen helyre rakta a feminácit, hogy bizonyára azt zavarja az ilyen mondat, akinek még sosem mondták. :-)))))

2023. nov. 9. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Így fölösleges megkérdezni. Inkább úgy lenne értelme, hogy: "Segíthetek valamiben: látom nem vagy jól?", vagy: "Mire lenne szükséged, hogy jobban legyél?".
2023. nov. 9. 18:14
 7/10 A kérdező kommentje:
6 ez még talán rosszabb, mi van ha jól van csak éppen az orra ömlik
2023. nov. 9. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Hagyd rá, mindig kitalál valami új kontextust amiben kiírhatja a náthás kérdéseit. Valami pszichés gond lehet.

2023. nov. 9. 18:46
 9/10 Senior Séf ***** válasza:

Legalább olyan jó, mint mikor hazaér a férj,és a feleség úgy köszönti,hogy szia, megjöttél?

Nem, bazneg, még ott vagyok.

2023. nov. 10. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:

"úgy köszönti,hogy szia, megjöttél?"

A feleségem családjában mindenki ezt csinálja. :D És kajak mindig azt válaszolom, hogy nem, még nem jöttem meg, még kint vagyok.

2023. nov. 11. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!