Hogyan kezeled amikor a repülőn teljesen ledöntik az ülést előtted?
Örök vitakérdés. Egyik haverommal feljött a téma és kiderült hogy totál ellentétes véleményen vagyunk. Ő azzal érvel hogy joga van ehhez és pihenni szeretne, nem érdekli a másik. Én irritálóan bunkónak találom ezt, alapból szűkösek a helyek, de ő még azt a kicsit is elveszi tőlem, ezáltal nyerve hatalmas teret magának. Alapvetően az összes szék a függőlegeshez-közeli állapotba van beállítva, így ez a természetes. Erre szokott jönni a reakció hogy döntsd meg te is. Hát köszi, én speciel nem érzem jól magam döntött ülésben huzamosabb ideig. Arról nem beszélve, hogy a széket nem tudom hátrébb tolni, így ha le kell hajolnom a táskámhoz vagy ki kell mennem mosdóba, ugyancsak akadályozva leszek a mozgásban. Vagy ha kihozzák az ételt de még nem vagyok éhes és elrakom későbbre, megint problémát okoz.
Volt már hogy belevertem a kcsög székébe emiatt, mert arra nem volt képes hogy addig visszahúzza, ameddig bemászok a helyemre. Persze erre kihívta a szépen felöltözött légiutas-kísérőt, de mondhatjuk hogy nem fértem el és véletlen beleakadt a lábam..
Ez egyébként a légitásaság hibája, furcsa hogy nem korrigálják ezt a hibát, hisz mindennaposak az ilyen összetűzések.
18: Egyerértek. Sajnos ez a szabály, bosszantó.
ITGuy, sajnos nem neked adnak igazat. Köcsögök a légitársaságok is.
#19:
Aztán lehet majd néhány foggal szegényebb leszel, de ha ennyire keresed a bajt, akkor meg is érdemled, vigyori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!