Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kezeled amikor a...

Hogyan kezeled amikor a repülőn teljesen ledöntik az ülést előtted?

Figyelt kérdés

Örök vitakérdés. Egyik haverommal feljött a téma és kiderült hogy totál ellentétes véleményen vagyunk. Ő azzal érvel hogy joga van ehhez és pihenni szeretne, nem érdekli a másik. Én irritálóan bunkónak találom ezt, alapból szűkösek a helyek, de ő még azt a kicsit is elveszi tőlem, ezáltal nyerve hatalmas teret magának. Alapvetően az összes szék a függőlegeshez-közeli állapotba van beállítva, így ez a természetes. Erre szokott jönni a reakció hogy döntsd meg te is. Hát köszi, én speciel nem érzem jól magam döntött ülésben huzamosabb ideig. Arról nem beszélve, hogy a széket nem tudom hátrébb tolni, így ha le kell hajolnom a táskámhoz vagy ki kell mennem mosdóba, ugyancsak akadályozva leszek a mozgásban. Vagy ha kihozzák az ételt de még nem vagyok éhes és elrakom későbbre, megint problémát okoz.

Volt már hogy belevertem a kcsög székébe emiatt, mert arra nem volt képes hogy addig visszahúzza, ameddig bemászok a helyemre. Persze erre kihívta a szépen felöltözött légiutas-kísérőt, de mondhatjuk hogy nem fértem el és véletlen beleakadt a lábam..

Ez egyébként a légitásaság hibája, furcsa hogy nem korrigálják ezt a hibát, hisz mindennaposak az ilyen összetűzések.

2023. nov. 8. 10:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
23%
#18 ha nem férek el, akkor jöhet az utazási feltételekkel bárki, márpedig az átlagos 178-ammal pont épphogy-nem-kényelmesen ülök akkor is ha teljesen előre van döntve az ülés. Amúgy meg felteszem őrá is vonatkoznak az utazási feltételek, amiket szerinted nem olvasok át. Bár itt már átlépünk a fikció világába, ebből novellát fogsz írni vagy valami nagyobb lélegzetvételű művet? Mi a munkacíme, "Itguy a gyakorikérdések.hu-ról nem szokta elolvasni az utazási feltételeket repüléskor"?
2023. nov. 8. 12:00
 22/24 A kérdező kommentje:

18: Egyerértek. Sajnos ez a szabály, bosszantó.

ITGuy, sajnos nem neked adnak igazat. Köcsögök a légitársaságok is.

2023. nov. 8. 12:09
 23/24 anonim ***** válasza:
36%
#21 nem tudom min rugózol ennyire. Nem neked van igazad ilyen helyzetben és pont. Ha nagyon pattogsz, akkor majd a rendőrség vár a kövi reptéren. Nem mondtam, h helyes a másik ölébe feküdni, de ez van.
2023. nov. 8. 13:07
 24/24 anonim ***** válasza:

#19:

Aztán lehet majd néhány foggal szegényebb leszel, de ha ennyire keresed a bajt, akkor meg is érdemled, vigyori.

2023. nov. 8. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!