Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kezeled amikor a...

Hogyan kezeled amikor a repülőn teljesen ledöntik az ülést előtted?

Figyelt kérdés

Örök vitakérdés. Egyik haverommal feljött a téma és kiderült hogy totál ellentétes véleményen vagyunk. Ő azzal érvel hogy joga van ehhez és pihenni szeretne, nem érdekli a másik. Én irritálóan bunkónak találom ezt, alapból szűkösek a helyek, de ő még azt a kicsit is elveszi tőlem, ezáltal nyerve hatalmas teret magának. Alapvetően az összes szék a függőlegeshez-közeli állapotba van beállítva, így ez a természetes. Erre szokott jönni a reakció hogy döntsd meg te is. Hát köszi, én speciel nem érzem jól magam döntött ülésben huzamosabb ideig. Arról nem beszélve, hogy a széket nem tudom hátrébb tolni, így ha le kell hajolnom a táskámhoz vagy ki kell mennem mosdóba, ugyancsak akadályozva leszek a mozgásban. Vagy ha kihozzák az ételt de még nem vagyok éhes és elrakom későbbre, megint problémát okoz.

Volt már hogy belevertem a kcsög székébe emiatt, mert arra nem volt képes hogy addig visszahúzza, ameddig bemászok a helyemre. Persze erre kihívta a szépen felöltözött légiutas-kísérőt, de mondhatjuk hogy nem fértem el és véletlen beleakadt a lábam..

Ez egyébként a légitásaság hibája, furcsa hogy nem korrigálják ezt a hibát, hisz mindennaposak az ilyen összetűzések.

2023. nov. 8. 10:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar szólok neki hogy döntse vissza.
2023. nov. 8. 11:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#9: már minden vita ide vezet. Tegnap a villamoson hallgattam, ahogyan a 2015-ben beszerzett CAF villamosok miatt szídják Karácsony Gergelyt, aki ugye 2019 óta polgármester. :)
2023. nov. 8. 11:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Simán kezelhetnèk a társaságok ezt azzal hogy alvos jegy kell e vagy ülős jegy. Aztan balra csoportositják az alvósokat jobbra meg az ülőseket oszt kesz.
2023. nov. 8. 11:29
 14/24 A kérdező kommentje:

6: Köszi, ez igazán kedves és lényegretörő 😂

8: Allergiás vagyok a légkondira, rá is fáznék. A másik érv mókás, és gyermeteg.

9: Somogyit halgattam ez imént, vszleg még az agyamban van a jobboldali/baloldali párt, csak ezért 😃

10: ÖÖÖ, az! 🤷‍♀️

2023. nov. 8. 11:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére még nem jártam így, de amúgy nem tudom. Udvariasan megkérném hogy ne feküdjön az ölembe, ha erre nem hajlandó akkor finoman rugdosnám az ülését vagy valami mással bosszantanám, amíg abba nem hagyja.
2023. nov. 8. 11:39
 16/24 A kérdező kommentje:
15: Kihívják rád a személyzetet és te jársz rosszul.
2023. nov. 8. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Ha neki joga van hátradönteni akkor nekem meg jogom van felrakni a térdem és bökdösni, ha kényelmetlen.
2023. nov. 8. 11:41
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

Igazából nincs. Ő az ülés egyik funkcióját használja, te szándékosan zavarod a nyugalmát. Utazási feltételeket elfogadod jegyvételkor, azt egyszer olvasd is át.

2023. nov. 8. 11:43
 19/24 anonim ***** válasza:
53%

Hívja, akkor megkérem a személyzetet hogy takarítsák el az ölemből. 😊

2023. nov. 8. 11:59
 20/24 anonim ***** válasza:
81%
Borzasztóan zavar engem is. Nem tudok mit tenni, összeszorítom a fogam, és valahogy kibírom. Megváltás, mikor leszálláskor jön a személyzet, és szólnak, hogy döntse vissza eredeti állásba.
2023. nov. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!