Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok tejet ittam ma és fosok...

Sok tejet ittam ma és fosok tőle, ez normális?

Figyelt kérdés
2023. nov. 6. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Ja és amúgy létezik tejfehérje intolerancia is, arra is csináltass tesztet. Mert én például a laktózmentes tejtermékektől is fostam mert a tejfehérjét sem szereti a szervezetem.
2023. nov. 7. 04:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A kormány chipet rak a tejbe... LOL 🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. nov. 7. 07:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Igencsak érdekes, amit mondasz. Tudsz esetleg hasonló titkos összeesküvésekről is még? :) És mondjuk mi van akkor, ha nagyon apró, kislyukú szűrővel leszűröm a tejet és kiszűröm belőle a chipet? Akkor engem nem tudnak manipulálni? Vagy akkor belesütik a kenyérbe is? Meg raknak a karácsonyi szaloncukorba is? Vagy hogy? Honnan tudják, hogy mit eszek vagy iszok meg és mit nem? :)

Amúgy meg a kormánynak pont az lenne az érdeke, hogy minél többen dolgozzanak és adózzanak, nem? Akkor pont az lenne az érdekük, hogy senkinek se legyen hasmenése a tejtől, hanem mindenki menjen a munkahelyre és melózzon. Meg pont az lenne az érdekük, hogy senki se legyen beteg, mert akkor költenie kell rá az államnak, orvosi ellátás stb. Szóval nem nagyon értem ezt a manipulációt. Nekem ez magas.

2023. nov. 7. 09:08
 14/20 anonim ***** válasza:
13: Régi paraszti háztartásokban azért forralták a tejet, hogy tönkremenjen a chip.
2023. nov. 7. 09:09
 15/20 anonim ***** válasza:

14,

Áh, értem. :) Nekem a nagyanyámnak még voltak tehenei gyerekkoromban falun, ő is forralta a tejet. Akkor ezért. :) De nem lett volna egyszerűbb csak simán kif.sni a chipet? Ha megiszod és megf.sat, akkor kijön belőled a chip is, nem? Még forralni sem kell a tejet.

2023. nov. 7. 09:21
 16/20 anonim ***** válasza:
15: Ez programozott chip ami beépül a bélfaladba. Ha forralással tönkreteszed akkor nem tud, ezért tényleg csak kifosod. Józan paraszti ész.
2023. nov. 7. 09:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Na mindegy, én még várom a további hozzászólásait, hátha ír még valami érdekeset. :)
2023. nov. 7. 09:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Pedig a kettes rátapintott valamire. Tejet csak a szopós korban lévő emlősök fogyasztanak.
2023. nov. 7. 10:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Sőt, húst sem kéne fogyasztanunk. A fogazatunk, az emésztőrendszerünk nem erre van kitalálva.
2023. nov. 7. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Istenem, ennyi hülyét...a válaszok 95%-a akkora baromság, hogy az nem igaz. Nem csoda, hogy Orbán sose fog innen eltűnni, ha ennyi hülye van ebben az országban.
2023. nov. 7. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!