Aki szorongó típus és nem jár sehova csak van az hogy talál párt?
Figyelt kérdés
Pl. Sok ember van aki elvégzi az iskolát munkáját és hazamegy és otthon van csak. Nincsenek barátai, nincsen társaságban, nem posztol közösségi médiára. Ő hogy talál párt, aki mellesleg elfogadja és tiszteli és hűséges is hozzá?
Oké ha szép nő vagy akkor leszólíthatnak az utcán is akár, de ha átlagos nő vagy, vagy átlagos férfi?
2023. nov. 6. 20:15
11/13 anonim válasza:
Társkereső? Bár én 10 éve találtam meg ott a párom, nem tudom működőképesek-e még az ilyen oldalak.
12/13 anonim válasza:
Kb sehogy, de ha megis akkor ott ahol epp van.. melo, suli, utca, net
13/13 anonim válasza:
Úgy, hogy ezt a divatos álszocfóbiás műintrovertáltságot szépen mellőzi és kezdeményez az embertársai felé.
Az introvertált ugyanis piszkosul nem azt jelenti, hogy begubózik a négy fal közé és sosem lép másokkal interakcióba.
Üdvözlettel:
Egy valódi introvertált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!