Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy "prűdebb...

Mennyi az esélye hogy "prűdebb" vagy hát másmilyen típusú lányt talál az ember ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Szexuális kategóriába nem akartam kiírni mert szerintem nem oda való, nem csak a szexről szól. + széttrolkodnák az egészet.

Na tehát nem vagyok valami tapasztalt ismerkedés terén, fiatal srác vagyok. Úgy gondolom hogy a közösségi média vagy akár ez az oldal nem ad valós "támpontot".

Sok olyan történetet olvasni redditen vagy akárhol (akár itt is) amiben a a nők úgy viselkednek mint egy ku*a akiért még fizetni sem kell.

De akár a tinikről is beszélgethetünk (tehát az én korosztályomról), tini kategóriában is olvastam olyat hogy egy csaj folyamatosan csalja a párját egy nagyobb farkú helyesebb pasival és hogy ezt hogy mondja el a párjának... Közben azon röhögött hogy hiába feküdt le a párjával, szűz maradt mert semmit nem érzett és hogy a másik pasi újra elvette a szüzességét stb stb... (Tudom nem a legjobb példa de ez jutott eszembe.)

Mondhatjátok hogy kamu, én is azt hinném ha nem ismerném az osztálytársaim és az ismerőseim. De sajnos ez valós dolog.

Tehát a kérdés az hogy valóságban mennyi az ilyen és az olyan ember?

2023. jan. 10. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét irányban csak egy hangos kisebbségről beszélünk. Olyanok az ilyen gátlástalan r*bancok is, mint az incelek, hányja magából a net őket, ezért soknak tűnnek, de valójában a legtöbb ember valahol középen helyezkedik el: van kultúrájuk és gátlásaik, de nem zsebkendővel fogják a f*szt.
2023. jan. 10. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Keress hívőt, házasságig nem kell a szexre gondolnod sem.
2023. jan. 10. 23:05
 3/4 A kérdező kommentje:
magadra vetted?😂
2023. jan. 10. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés a prűd. Nő vagyok, és ezért mondtam le az ismerkedésről. Tinik közt nem tudom, mi megy, de szerintem mindig a szabadosabb emberekből van több, akkor nem lehetne folyamatosan mindent szexszel meg pucérkodással eladni.
2023. jan. 11. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!