Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt, hogy valami miatt...

Volt, hogy valami miatt teljesen lenulláztátok magatokat pénzügyileg?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen viselem, velem most történt meg.

3 évig raktam félre úgy, hogy közben volt rendesen költve autóra, számlára, egyéb mindenre szülő hotelbe lakok, de ők kevesebbet keresnek mint, külön van a pénzünk, de pin kódot mindenki tudja és szó nélkül hagyjuk ha valami kiadás történik. Na ez mellett tudtam megtakarítani 3 év alatt 800 ezer forintot ez kevésnek tűnhet, de így volt.

Gondoltam 3 év kemény munka után megengedek magnak egy autót amiben van klíma vettem is 500 ezerért egy 1.5 benzines autót aztán még ennyit rá kellett költeni 2 hónap alatt.

Így most alig maradt 100 ezer forintom és most derült ki hengerfejes a kocsi. Tejesen roncsnak érzem magam senkivel nem beszélek, dadogok és néha rámjön a remegés olyanokra gondolok, hogy fogom felgyújtom az autót pedig én tehetek róla nem a kocsi. És csak várom-várom a fizetést ez megy 2 hónapja, megjött eddig és vittem csinálni a járgányt.. Hatalmas kudarc.

2023. nov. 6. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én lakás vásárlással jártam így.

Jó vételnek tűnt, de teljesen befürödtem vele. Akik jöttek felújítani szinte mindenki okádék munkát végzett.

Körülöttem sok a dohányos, most valami cigányok is ide költöztek. Plusz az alattam lakótól meg a kukatárolóból okádék kukaszag jön fel egész nap. Folyamatosan van egy fura, erjed szag a lakásban ez miatt.

Maga a környék is rohadt proli, az árak sem mentek fentebb, mindenhol máshol meg igen. Ráadásul rohadt zajos a lakás, rettentően behallatszik a forgalom zaja, behallatszik a lift zaja, a szemétledobó zaja.

Régen minden álmom volt, hogy legyen egy kis lakásom, ahova hívhatok bárkit, csajokat, barátokat. De eddig bárki jött tett valami megjegyzést, hogy zajos, büdös, cigiszagú... Nem tudok mit csinálni, ez van, de már nem szívesen hívok ide senkit.

2023. nov. 6. 11:08
 12/12 A kérdező kommentje:

Akkor rosszabul jártál ezerszer. Megörülnék ha egy pici zaj is lenne itt.

Eladnám amúgy, ha lenne pénzem megjavítatni , de így 20 ezret nem ér. Viszont az is baj, hogy a szüleim meg kérik ne adjam el megcsináltatják , hogy tudjam használni, ez viszont megalázó. Utána üljek bele úgy, hogy nem tudom fenntartani, de használom. Apukámnak két autója van most a egyikkel kell menjek melóba ez is abszurd.

2023. nov. 6. 13:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!