Remélem jó kategóriába írom? szóval anyámnak van egy fia az első házasságából kicsi volt mikor elhagyta árva házba került 18 évesen ki jött onnan és megkereset minket mivel az apja nem engedte hogy ott legyen heteket vagy hónapokat
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 21:44
11/15 A kérdező kommentje:
én ilyet sose tettem csak gyerek voltam igen félig az vagyom látod azt hitted ő is R de magyar ő is lehet agresszív nem csak a R
2023. nov. 3. 22:04
12/15 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírási hibák miatt
2023. nov. 3. 22:05
13/15 anonim válasza:
1 Mi a kérdésed?
2 Mi a fa..om történt? Mi van? Leírnád kérlek részletesen? Az se baj, ha nem teszel fel kérdést, csak mi nem vagyunk gondolatolvasók, idegenek vagyunk az internetről, nem látunk bele a fejedbe, nem tudjuk, mit történt, ha nem írod le. Ha írsz valamit, arra tudunk reagálni. Erre nem tudunk, mert nincs információ.
14/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést már kiírtad legalább egyszer. Mi a kérdés? Volt egy aggresszív féltestvéred, aki bántott téged, amikor kicsi voltál. Hogy ez normális-e? Nyilván nem, bár szerencsétlen honnan tanult volna normális családi kommunikációt ha otthonban nevelkedett. Viszont az sem normális, hogy te felnőttként ezen kattogsz olyan szinten, hogy többször felteszed a kérdést, erről pattogsz itt.
15/15 anonim válasza:
Hát te aztán tudsz duzzogni! Ez pontosan 19 éve történt.
Egy gyereket kidobtak mint egy kismacskát, felnőtt egy intézetben, aztán a 6 éves hugi elszedi a nasiját, begurul, és szerinted ő az, akivel baj van.
Most, a 25 éveddel ezen kattogsz.
Egyébként volt már ez a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!