Az normális hogy huszonévesen öregnek érzem magam?
Főleg akkor ha vissza emlékszek gyerekkoromra és gyerekkori képeket nézegetek magamról.
Szerintem a legtöbb emberen huszonévesen már meglátszik a kor.
Kérdező, újra leírom, amit már itt leírtam, hogy nem, nem normális az ez a gondolkodásod és, hogy a múlton rágódsz és elfelejtesz a jelenben élni. Már a tegnaphoz képest is öregebb vagy. Változott valami tegnap óta? Nem hiszem.
"Szerintem a legtöbb emberen huszonévesen már meglátszik a kor."
Ez az életmódodon múlik leginkább. 33 éves vagyok és huszonpárévesnek nézek ki. Mi a titkom? Pl. nem dolgozom éjszaka, nincs káros szenvedélyem (kávé, cigi, alkohol, drog, energiaital), nem stresszes az életem, odafigyelek arra, hogy mit eszem, szeretek mozogni, napi minimum 2 liter vizet iszom..stb.
A magadfajta negatív depresszív emberek mindig csak azt keresik, hogy mi a negatív és min lehetne panaszkodni. Miért nem azt veszed észre, hogy pl. egy 50 éveshez képest meg nagyon fiatal vagy? Azért nem veszed észre, mert akkor nem lehetne min sírni!
Keress fel egy pszichológust és foglald le magad. Mivel is telnek a huszonéves éveid? Várj, kitalálom, semmit se csinálsz, munkanélküli vagy és egész nap a Gyk-n töltöd az idődet.
Én is így érzem 23 évesen .
És normális mert változunk . Régen minden héten buli most meg annak örülök ha beülhetek a kádba lazulni .
Édesanyád náján van a tojáshéj :)
Huszon évesen is meg lehet élni sok mindent, főleg ha nem a ti kiváltságos időtökbe született valaki, ahol még a dolgok valódiak voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!