Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden barátomnak sikerül úgy...

Minden barátomnak sikerül úgy ismerkednie, hogy bejelöli az adott személyt és utána elindul egy beszélgetés között. Én még csak jelölni se merek, mert szerintem ez így nem működik. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2023. nov. 2. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek, én se jelölgetek, ismeretleneket élből kinyomok mindenhol.

(kivéve linkedin, de ott üzleti kapcsolat lehetősége miatt szelektálok)

2023. nov. 3. 08:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerinted ez így nem működik. De látod, hogy mégis. :D Egyébként meg ha nem akarod, senki nem kötelez rá. Léteznek más módok is, ahol/ahogy lehet ismerkedni.
2023. nov. 3. 09:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, látom, hogy működik. Lehet inkább magamban nem bízok. Nem vadidegent szeretnék bejelölni (akit egyébként nem fogok), hanem évfolyamtársat. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ráírjak a semmiből valakire és egy világi beszélgetés kerekedjen belőle.
2023. nov. 3. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:

"Elképzelhetetlennek tartom, hogy ráírjak a semmiből valakire és egy világi beszélgetés kerekedjen belőle."

Ha bizalmatlan vagy ebben, mi lenne ha előtte gyakorolnál egy kicsit tét nélkül? Komolyan kérdezem. Bejelölsz és ráírsz totál idegen csajokra, akik még véletlenül sem az ismerőseid. Aztán ha sikerül egy - ahogy te írod - világi beszélgetésnek kialakulnia, már nagyobb önbizalommal fogsz ráírni az évfolyamtársadra. Nos?

2023. nov. 4. 14:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazából én vagyok a lány és egy fiút nem merek bejelölni, aki 9 évvel idősebb.
2023. nov. 4. 19:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fiatal vagy, én megnézném a hozzád kicsit közelebb állókat. Amúgy meg, nem tom, fiúbarát, vagy barátnő, aki esetleg összehozna vele?
2023. nov. 4. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Nincs vele közös ismerősöm, csak látásból ismerem. Fiatal vagyok, nem nagyon, de fiatal.
2023. nov. 4. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!