Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem?

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
December 21én van a születésnapom. Szeretnék elmenni Budapestre egy kiállításra, viszont apukám csak 23-ára érne haza Németországból, így a program, amit kitaláltam akkorra csúszott. Gondoltam ha majd közeledünk a dátumhoz, megkérdezem, nem vihetjük-e magunkkal az egyik legjobb barátomat, mert igazából ő találta a program lehetőséget, és szeretném ha ott lenne, viszont a családom ki találta, hogy menjünk inkább december 25-én, vagy 26-án, akkor már nincs a karácsonyi készülődés, sütés főzés stb. Viszont az ugye karácsony, szóval szinte esélytelen, hogy a barátom eljönne velünk, gondolom a családjával töltené, mint a legtöbb ember... A családommal még korainak tartottam ezt megbeszélni, és tőle sem kérdezném meg már most hogy jönne e azon a dátumon, de tényleg logikusabb lenne akkor menni. A kiállítás viszont még nem elérhető, szóval a jegyeket csak később tudjuk megvenni. Várjak addig, vagy hozzam fel előbb a témát?
2023. nov. 2. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly?
2023. nov. 2. 12:44
 2/4 anonim válasza:
menj el csak a baratoddal a kiallitasra és utana a csaladoddal meg megunnepled majd mashogy(?)
2023. nov. 2. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
50 evem alatt egyszer talalkoztam valakivel, aki olyan volt, mint te. Korulmenyes.
2023. nov. 2. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozd fel most. Nem tudom, milyen messze lakik tőletek a barátod családja, de miért lenne baj, ha veletek töltené a karácsonyt? Én egy külföldi barátom vittem egyszer haza (még csak program se volt, csak az összes lakótársa hazautazott a szüleihez karácsonyra, és szar passzban volt, és megkérdeztem anyáékat, hogy ez van, vihetek-e barátot, és tök pozitívan fogadták, pláne, mikor anyukám megtudta, hogy külföldi, szerintem ennyi finomságot még sosem készített, nagyon kitett magáért, meg akarta mutatni az "idegennek" a kultúránk legjavát. Többet foglalkoztak abban az évben a barátommal, mint a testvéreimmel, vagy velem.

Szerintem jelezd most, hogy szeretnéd, ha a barátod ott lenne, és a barátodnak is, hogy mi a helyzet, ez a legjobb út, ha nyíltan kommunikáltok, akkor van esély arra, hogy megtaláljátok a mindenkinek megfelelő megoldást. Simán lehet, hogy az apukád benne lenne abban, hogy 23-án Budapesten elmenjetek a programra a barátotokkal, de az is lehet, hogy a barátodnak oké, ha a szentestét, meg karácsony második napját tölti a rokonokkal, és 26-én megy veletek. Beszéljetek egymással.

2023. nov. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!