Csak engem idegesít ez a mai világban?
Figyelt kérdés
Nem boomer vagyok, 23 éves. De ma facen egész nap azt láttam,hogy mindenki tölti fel a virágos képeket a temetőből. Csak szerintem gáz ez? Ha van hely ahonnan nem posztolunk, nem fotózunk le az a szeretteink sírja. Lehet én reagálom túl de engem idegesít ez a dolog.2023. nov. 1. 20:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem is gáz, de én nem láttam ilyet.
2/5 anonim válasza:
Én minden évben lefotózom anya kivilágított síremlékét, de nem osztom meg fb-on. Ez az én magánügyem.
3/5 anonim válasza:
Én sem értek egyet a megoszztásos témával, a saját fotó készítése rendben. Szintén magánügynek gondolom.
4/5 anonim válasza:
Engem meg a folyamatos panaszkodás idegesít ahelyett, hogy az ember beállítaná azt a nyamvadt online felületet a saját elvárásai szerint. NEm kötelező mindenkinek mindenét megnézni. A Facebookban pont ez a jó: ha valakire nem vagyok kíváncsi, leírtatkozok a bejegyzéseiről.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki lefotózza, emléknek mondjuk, de nem posztolja sehová, szerintem az teljesen rendben van. Viszont ezt kitenni sok már. Persze, mindenki máshogy gyászol, de egy határnak akkor is lennie kéne ilyen téren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!