Akinek volt már az élete romokban, az hogyan állt talpra?
Hosszabb folyamat volt ennél, amit most leírok, de próbálom a lényeget összefoglalni.
Sok-sok év után szakítottam a barátnőmmel. Pontosabban elköltözött majd hetek múltán közölte hogy ez egy szakítás volt. Szétbarmoltam a lakást, stócokban állt a cucc hetekig, ágy helyett önfelfújó matracon, az idő hidegebbre fordultával szőnyegekre rakott szivacson aludtam (rendeltem egy ágyat is aminek csúszott a legyártása.)
COVID-os lettem, orvoshoz és táppenzre persze nem mentem, hogy ne legyen teszt, meg karantén (oltás persze sehol), dolgoztam mellette HO-ból, 1-2 óra meló után azt hittem megpusztulok. A kollégák, a haverjaimhoz hasonlóan le se sz*rták, napi szinten megkaptam hogy nem is vagyok kovidos, mert persze le kellett járni velük...
Piálgattam is időnként de attól persze csak rosszabb lett minden.
Aztán elkezdtem sétálni.
Attól is rosszabb lett, valószínűleg tényleg covid volt.
Aztán pár hét elteltével már nem lett rosszabb, egyre nagyobbakat sétáltam, lassan a lakásban is rend lett, fejben is kezdtem rendet tenni, visszarázódtam a melóba is, tavasszal még durva lezárások voltak de igazából már tudtam élvezni, sportolgattam, magamban csinálgattam a dolgaimat, autót vettem és utazgattam stb. Az ezt követő nyár volt életem eddig egyik legszebb nyara.
Mi az, hogy valaki élete romokban?
Ez mindenkinek mást jelent, szóval egyfelől értelmetlen ezt így megkérdezni.
Pl.: az egyik fideszes politikus gyerekének az élete romokban volt, mert a kedvenc túrórudijának ára az elmúlt 6 évben meredeken emelkedett és a szülei csak egyre több lptt közpénzből tudtak neki egyre kevesebbet venni, ebből a nagyban élelmiszeripari melléktermékből álló édességből. 2023-ra ezt az állapotot megelégelve és erőt véve magán, az említett gyermek megkérdte befolyásos apját, hogy közvetítse követelését az ország első embere felé, és láss csodát, 2024 elsejétől magyarországon nem rohad rá az élelmiszeripari selejt a hazai gyártókra olyan nagy arányban, ahogy az elmúlt egy évben, mert a túrós édesség áfája csökkeni fog, ezáltal több nyugdíjas hitetheti majd el magával, hogy olyan jólét van újra, hogy a kisunokájának megengedhet havonta egy csomag tesco kockás túródesszertet.
6#
Születésed után vittek azonnal mosdatni stb.? Esetleg tudsz e valamit erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!